stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 papapa miłego dnia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ill_ 2 Napisano Czerwiec 21, 2007 yep byle do ;) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słynna Praczka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Co wy wszyscy z tą kawką? To juz herbaty czy soku nie można sie napić, tylko jak te barany właśnie, kawka i kawka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelka26 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Byle do 15.30 A ja pijam wodę a nie kawkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greca 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 ja nie pijam kawy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stacja łąka barany wysiadać 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 pij co chcesz wolny świat i demokracja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniaczka bazarowa Napisano Czerwiec 21, 2007 kawka kawusia i juz.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 no, pocieszyłyście/pocieszyliście mnie z tą kawą, że jednak nie wszyscy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Kawusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minetaki 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Ewa33, co ty taki anty-kawosz? Zrobiła Ci coś ta kawa? Jesteśmy wszakże na kafeterii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duszka Dobroduszka 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Jestem \"ZA\" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Bo ja to zawsze jakoś pod prąd, wszyscy kawa i kawa, to ja herbata na przykład :) Mam jakiś wstręt do mody masowej. Poza tym widziałam jak kawa działa na żoładek i jak słyszę, że wszyscy żlopią tą kawę, a potem skarżą sie na jakieś tam wzdęcia, niestrawności, bóle i wrzody, to mnie to wkurza, bo sami sobie szkodzą, a potem mają żal do świata, że chorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
greca 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 a mi po prostu kawa nie smakuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Ja czasem wypiję, wszystko jest dla ludzi, ale żeby codziennie? I to jeszcze często na czczo? No nie, aż taka gupia to ja nie jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minetaki 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 a mi herbata ostatnio w ogóle nie wchodzi piję albo kawę, albo wodę, duuużo wody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lubiś 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 jak kawa ...to tylko z mlekiem:) własnie dopijam pierwsza i szefa:) zebranko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 a ja kończę kufelek zielonej cytrynowej, szefa jeszcze nie ma, dwoje juz czeka na korytarzu na niego, pompa wodna nie działa, garki w socjalnym nieumyte, urlopy wypoczynkowe leżą na biurku nie ruszone, chłopaka, który ma tu siedzieć nie widać... przynajmniej ptaszki śpiewają i słoneczko świeci, chociaż 3 kompy buczą pod nogami, to trochę zagłuszają... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
axxk 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 ja tez popijam ale ja w pracy do 15,30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelka26 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Kubeczek wody stoi, szefowa u siebie, luzik w pracy i byle tak do 15.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 ruszyła pompa, garki umyłam, szefa dalej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stokrotka_20 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 U mnie szef był, ale sie zmył;) Zapewne za 15 minut znów wróci:P Ja popijam czerwoną herbatke;) Dziś obudziłam się z postanowieniem, że musze wkońcu zrzucić te cholerne 6 kg:D:D Byle do 15:00:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 u mnie dalej szefa nie ma służba zdrowia tylko do 14.35 :) robię te urlopy zakichane chłopaki kują ściany, kabli telefonicznych/sieciowych dokładają mój pokój dalej niegotowy czas na grześka-wafelka oczywiście :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelka26 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 Nic nie mów o Grześku - wafelku oczywiście - jestem na diecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pobożna kunegunda Napisano Czerwiec 21, 2007 a ja zaraz zadzwonię do Radia Maryja, by pomodlić się za losowo wybraną osobę z tego topiku chwileczkę... o, padło na Ewę33 :-) dzwonię :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nelka26 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 pobożna kunegunda - i co dzwoniłaś? I co powiedział ojczulek? Ile zdrowasiek (za siebie) musisz odmówić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Czerwiec 21, 2007 ja nie z tej bajki, żadne modlitwy mi nie pomogą i nie zaszkodzą, mam nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pobożna kunegunda Napisano Czerwiec 21, 2007 dzwoniłam ale pomyliłam numer i chyba połączyło mnie z jakimś toruńskim burdelem w każdym razie obcesowo kazano mi w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć :-o zrobię więc na podłodze mandalę życia z naci marchewki, za Waszą pomyślność :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach