Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka lat 18

Dziewczyny spalam w nocy pod koldrą i sie spocilam cholernie..co mi będzie??

Polecane posty

Gość karolinka lat 18

bylam na wpól spiaca i nie przebralam sie a mialam mokrusienkie plecy i pizame..pewno dostane zapalenia pluc:(pomozcie ...

Gość karolinka lat 18
powinnam sie przebrac kurcze jak bylam mokra od potu i niestety :(:(co teraz mam robić??:(zeby nie zachorować???

Gość o matko ale panikara z ciebie
pierwsze słyszę, żeby od spocenia się ktoś zachorował i to na zapalenie płuc jeszcze. Zrobiłaś sobie po prostu saunę, więc schudniesz trochę :-) Przecież poza kołdrą było 25 na plusie a nie na minusie...

Gość karolinka lat 18
ale mamami mowi ze dostane zapalenia pluć bo spala w tym kokrym i namoknęlam przez to:(:(

Gość karolinka lat 18
miałam także spocony odbyt, czy tu też moge być spokojna czy mi się zapali? :-o

Przede wszystkim weź prysznic bo będziesz niewąsko woniała :o Jakbyś miała kłopot z umyciem plecków - służę pomocą! :classic_cool:

Gość karolinka lat 18
ten podszyw o odbycie jest żalosny..

Gość czasem sie zastanawiam
czy tego typu tematy są na poważnie czy to jakaś taka niezbyt zabawna prowokacja?

Gość karolinka lat 18
to sienie zastanawiaj bo ja mam powazny problem kurde bo teraz sie boje ze dostane zapalenie plyuc skoro sie wylezalam cala noc w tym mokrym pocie..:(zrozum cholera:(:(

Gość lekarz internista
normalnie udzieliłbym jakiejś porady fachowej ale teraz strajkuję więc mam to w tyłku

Gość AlinA.
Nic Ci nie będzie. Ja biorę leki po których strasznie się pocę (niemal co noc), jestem cała mokra (nawet łydki mam mokre :O) i nic się nie dzieje! Co innego gdybyś spała przy otwartym oknie, gdy na zewnątrz jest zimno.

Gość o matko ale panikara z ciebie
pot jest na ogół mokry :-) No to dostaniesz skoro tak chcesz... Jak nie masz większych problemów, to się zamartwiaj albo od razu pogadaj z jakimś zakładem pogrzebowym, żeby zarezerwowali wolny termin. Wiesz, lekarze teraz strajkują, więc pomoc może przyjść za późno

Gość karolinka lat 18
sama jestes panikara..

Gość protonka
kiedyś po chorobie i lekach pociłam się chyba przez 2 tygodnie co noc tak, że metarac przesiąkał na wylot! nawet przebieranie sie w środku nocy nic nie dawało i tak byłam cała mokra rano. I żyję żadnego zapalenia płuc nie dostałam