Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonsens

Niezwykła ciąża

Polecane posty

Gość nonsens

- dokument - zaraz będzie na Dwójce, godz. 13.00 " 34-letnia Claire Miles urodziła się z podwójną macicą, dwiema szyjkami macicy i dwiema pochwami. Lekarze uznali, że prawdopodobnie nigdy nie będzie miała dzieci. Tymczasem w październiku 2004 r. Claire dowiedziała się, że zostanie matką i to od razu dwójki dzieci, gdyż w obu jej macicach rozwijało się nowe życie. Od roku 1905 na świecie odnotowano niespełna 70 przypadków kobiet, u których rozwinęła się ciąża w dwóch macicach. W ciągu ostatnich pięćdziesięciu lat w Wielkiej Brytanii zanotowano cztery podobne przypadki. Przeżyło dwoje dzieci. " Ciekawe, prawda ? Kto to obejrzy ze mną ? :)

Gość kurnachatka
masakra:O

Gość Emanuela dam córce
a nigdzie nie pisze jak tamte kobiety rodziły? bo wydaje mi sie ze chyba któras z macic sie rozrosnie a któras juz nie bedzie miała miejsca i nastapi poronienie.

najszczęśliwszy pewno był partner - miał możliwość seksu nie tylko w 3 ale nawet 4 dziurki :D (wiem wiem, ale głupawka mnie opanowała)

Gość madchen zakochana
kurde na pewno miala cesarke:) a jak jej wlasnie sie macice rozrosna przec maluszki w brzuszku to nie bedzie jej wygodnie z takim duzym brzucholem:(:P

Gość Emanuela dam córce
ona miała 1 dziurke i dwie macicy.Poprostu wsadziłw jedną dziurke a plemniki doszły dwa jedden w jedno jajo drugi w drugi jajo,tak jak u bliżniaków tylko ze kazde jajo ma swoja macice i o jest nietypowe i cięzkie.

Gość Grysik
kurcze, szkoda ze nie mam tv:( zdajcie potem relacje

Gość madchen zakochana
ale najwazniejsze ze dzieciaczki zrodwe sie urodzily:)i podwojne szczescie:D sama jestem blizniaczka ale moja mama ma normalna jedna macice:D

Gość bardzo ładnie
mąż ją wspiera :)

wlasnie, dobrze ze wszystko sie tak skonczylo. chlopiec urodzil sie pierwszy czy drugi? bo przeoczylam

Gość no i dobrze się skończyło
no właśnie, to jak cud, każde z dzieci miało o połowę miejsca mniej na rozwój, niż normalnie, a takie sliczne sie udały :) ale i tak współczuję kobiecie, każdy okres z podwójnym bólem i podwójną ilością krwi, mówiła na początku programu, że nieraz traciła przytomność w czasie miesiączki :o

Gość no i dobrze się skończyło
najpierw urodziła się Róża

Gość ja nie oglądałam więc
powiedzcie - czy nie myśleli o tym zeby jej jedną z tych macic usunąć??? no przecież masakra!!! dlaczego nie usuneli jej drugiej??? mówili coś na ten temat w tym programie?

to naprawde bardzo dziwne. ja slyszalam kiedys o takim przypadku ze kobieta ktora byla w 3 miesiacu ciazy zaszla drugi raz i tym sposobem kiedy rodzila pierwsze dziecko , to to drugie mialo dopiero pol roku.

greca ----. ja tez o tym slyszalam, nawet u mnie w rodzinie bylo cos takiego rodzice mojej tesciowej miali jeszcze 2 corki, niby blizniaczki ale one byly wlasnie z 2 roznych stosunków poczęte, jedna później, umarła zaraz po porodzie, druga żyje do dziś