Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość benny hill

jaka najbardziej perwersyjna rzecz zrobiliscie w lozku?

Polecane posty

Gość benny hill

pytam powaznie wiec nie zmyslajcie ok?

Gość pupu
Rolmopsy z dzemem malinowym.

Gość sikawka
Podwojne salto z podskokiem.

Gość z liscia
laska dostala, bo taaaaaaak o to prosila ze az sie wkurwilem ale potem sie zle z tym czulem , nic dla mnie . ona tez sie potem o dokladke nie prosila . :o

Gość specjalistkaxxx
16 pozycji podczas 1-go stosunku...maratonik...

Gość z liscia
dostal, bo chcial, ale potem sie poplakal i zasmarkal mi cala posciel i musialam ja prac w cebrzyku.

Gość wiesław mówie wam
a ja sie sfajdałem przypadkiem na pościel, a mariolka ku memu zaskoczeniu zamiast mnie wywalić i zbesztać rzekla mi tak- wiesiek, wysmaruj mi tym kapsko!- co miałem zrobić? wysmarowałem jej, ale ze to tak śmierdziało i nie wytrzymałem i zbełtałem się na nią!!! była cała w moim stolcu i rzygach!!!!!!! myślałem-oj tera to mnie wyzwie i wywali!!- ae nie! ja patrze co ona robi, a ona bierze moje bełty miesza z kałem i smaruje swoje ciało!!!! potem rzecze do mnie- wiesiek, tera sie na mnie połóż i pokulamy sie w tym bajzlu!!!- no to co miałem zrobić? położyłem sie na niej i zaczeliśmy sie tyrlać po pooju; ona podczas owego śmiała się jakoś dziko i niepohamowanie, tak rechotała az jej zwieracz nie wytrzymał i tez sie sfajdała!!! ale zanim to zrobiła to takiego seryjniaka pierdów z siebie wydała. no i jak sie sfajdała takim ciepłym kałem i zaczeła sie w nim tarzać i wcierać go sobie w pi.czę to zawyła i po orgaźmie. nigdy więcej już tak nie zrobiła. dziwne to było. nie gadamy o tym co o tym myśleć? czy ona jest normalna? czy powinienem z nią zerwać??

Gość benny hill
czy jednym z nich byl maz?

Gość benny hill
czyja to byla inicjatywa i jak zareagowal przyjaciel na taka propozycje?

wyszło to od nas dwojga, kiedyś leżąc w łózku zaczęliśmy sobie mówić o swoich fantazjach, po kilku tygodniach przemyśleń i wspólnych rozmów wcieliliśmy to w życie. Kolega jest podobnie rąbnięty jak i my, więc zgodził się, długo po tym jeszcze nie wierzył, że to się stało

Gość wiesiek byles boski

bylam...teraz jest jeden....ale musze powiedziec ze mnie to fascynuje...ten post na gorze to nie ja...ja bylam 16 lat w malzenstwie...brrrrrr,,,

Gość najbardziej perwesyjna
rzecz jaką zrobiłam w łóżku....nie czytajcie dalej, bo aż wstyd o tym mówić - otóż kiedyś poprawiłam sobie poduszkę pod głową, żeby lepiej mi się spało

Gość malinka26
jak już o tym mowa to-ja,kolezanka i kilka facetów w łóżku---.........