Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz27wawa....

telefon na karte

Polecane posty

Gość Łukasz27wawa....

mam pytanie jaki jest najelpszy operator na karte wedlug was i dlaczego??

Gość Łukasz27wawa....
a cenniki mnie interesuja? bo w orange mam 20 groszy za sms i 80gr za minute w sieci to jakis k u r w a skandal jest

Gość Łukasz27wawa....
do jeb. wlasnie mialem oferte orange go gdzie placilem 15 gr za sms i 60 gr za minute w sieci teraz patrze a mam jakis zasrany nowy pop i po 20 gr za sms place i 80gr za minut w sieci no skandal takie ceny w hejah moj zioem ma pol grosza za sms w sieci i 20 gr za minute

Gość Łukasz27wawa....
jeb a pop to to samo co orange?? bo ja nie kumam tych tarych pozatym na orange pl ni lubie sie poruszac bo ta stronka jest chora i bardzo pogmatwana wlasnie staram sie powrocci do taryfy orange go zeby miec troszke taniej w sieci

no jak masz orange go to wysyłasz smsa (20gr) o treści NOWY POP pod nr 1133 chyba. Potem sobie wysyłasz smsa o treści 600 pod 1166 i to Cie kosztuje 6zł plus vat. i masz 600 esemesów do orange za darmo. A teraz jest jakaś promocja jeszcze że masz 15 gr za minute z trzema wybranymi numerami z orange przez 30 dni. I to Cie kosztuje 2zł.

wez sobie ere :) ja mam jest do dupy ale mam to w nosie łapie sie na to ze co miesiac za darmoszke moge pogadac z kims ze stacjonarki i ery :)

Gość Łukasz27wawa....
hehe anula 17 za darmo to nic nie masz ;-) 600 sms 6 zlotych sie placi a ja ni potrzebuj takiego pakietu zeby pisac jak oszalaly

heyah tez miałam ale przepadła ale tak-tak jest nadal ze mna :) ;)