Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonlight in samosa

CZY DZIEWCZYNA Z PRZECIĘTNĄ BUZIĄ NIE MA JUŻ SZANS NA ZWIĄZEK?

Polecane posty

Gość moonlight in samosa

Co się bardziej liczy: uroda czy osobowość?

Gość fdsae
zalezy na kogo trafisz

Gość moonlight in samosa
No taka zwyczajna... Nie-"hollywoodzka".

Gość sliti
przeciez wiekszosc kobiet ma przecietne buzie, tylko sa bardzo pewne siebie, zrobione i juz zwracaja uwage. tez tak zrob

Gość Goolke
jak masz duze cycki fajna dupke i dasz cipy kiedy on chce to kazdy facet cie wezmie wiadomo do czego i masz u kazdego szanse, w dupi ich miej toty przebieraj w nich a nie oni niech przebieraja w tobie badz pewna siebie i nie zalamuj sie głowa do góry trafisz na kogos dla kogo nie bedziesz przecietna tylko piekna

Gość ale jesteście głupie
spójrzcie ile brzydkich lasek ma mężów, wszystkie moje brzydkie koleżanki powychodziły za mąż, pryszczate, niezgrabne itp więc nie pieprzcie, że brzydsze mają gorzej bo to na nie lecą faceci w pierwszej kolejności jako kandydatki na żony

Gość moonlight in samosa
Mam fajną dupę :) ale małe cycki. Taka już jestem niedorobiona ;)

Jasne, nie ma szans, biorac pod uwage,ze 90% ludzkosci ma pospolita \"morde\", a jakos znajduje kogos komu sie podobaja ;) :P:P:P nawet aktorki maja \"pospolita morde\", tylko stuningowana podkladami i innymi kosmetykami;)

Gość kaspeek
niestety dal wiekszosci facetow uroda sie liczy bardziej. Dla mnie osobowosc ale wynika to z tego ze moge spac z tzw. "brzydka" o ile by byla ciekawa poza lozkiem. Powalony erotoman:)

Gość MMMKOL
Nie liczy się to jak wyglądasz, choć to robi pierwsze wrzenie. Związek opiera się na czymś więcej, niż na urodzie. Moja, żona ważyła 120 kilo, po urodzeniu dziecka, a i tak ją kocham i nigdy mi to nie poprzeszkadzało. Odchudziła się i znalazła niego. Mimo, że mamy dzieci. Potem powiedziała, że to wszystko moja wina. Odebrała mi wszystko co było dla mnie najcenniejsze. Teraz mówi w prost, że będzie tak jak ona chce, albo nie będzie w ogóle. Bo teraz może mieć każdego. Zależy mi na rodzinie, ale nie potrafię się pognębić. Nie przejmuj się niczym, w końcu trafisz na tą swoją druga polówkę. Największą wartością jest to co masz w sobie. A przede wszystkim uczciwość. Zapamiętaj sobie, że jak już kogoś znajdziesz. To najgorsza prawda, jest lepsza, od najlepszego kłamstwa. Pokaż facetom jaka jesteś, ale zawsze bądź uczciwa. Na pewno się uda. Ja jestem facetem i zawsze chciałem mieć uczciwą kobietę, niestety nie udało się. Mam tylko nadzieję, że nie wszystkie jesteście takie.

Gość moonlight in samosa
Dzięki, troszeczkę mnie podbudowaliście :)