Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenny25

pomysł na podkład do kasety z wesela

Polecane posty

Mam fajny pomysł na podkład do kasety z wesela jednak dużo gorzej będzie z realizacją - może ktoś pomoże.? Otóż poszukuję słów wypowiedzianych przez papieża Jana Pawła I \"miłość to najważniejszy dar, małżeństwo jest jego ukoronowaniem, nigdy nie pozwólcie aby coś zabiło tę miłość \" w podkładzie z muzyką moriccone. Jeśli ktoś może podrzucić linka gdzie znajdę te słowa - będę wdzięczna, a może komuś spodoba się mój pomysł i także skorzysta.

a ja poproszę o propozycje piosenek do podkładu na płytę. Nie mogę się zdecydowac.

Gość kaori
mój brat Wziął piesenke "Rudy się żeni" i wyszlo bardzo fajnie. A wstępem do calej imprezy były zdjęcia począwszy od wczesnych lat życia do obecnego a potem imprezka :o)

Gość aris_84
podnoszę również proszę o słowa wypowiedziane przez papieża Jana Pawła I "miłość to najważniejszy dar, małżeństwo jest jego ukoronowaniem, nigdy nie pozwólcie aby coś zabiło tę miłość " w podkładzie z muzyką moriccone, dziękuje

Ja polecam jako podkład do filmu weselnego ścieżkę dźwiękową z filmu czarny kot, biały kot Kosturicy :)

Gość martynaa80
ja bede mieć podkład muzyczny z flimu "Ostatni Mohikanin"polecam