Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodki jacus

Co polecacie slodkiego na wieczor ?

Polecane posty

Gość slodki jacus

Tak na poprawe humoru po nie zdanym egzaminie, ide do sklepu i nie wiem co kupic...cena nie gra roli :) Moze byc pare rzeczy :)

Przede wszystkim gratulacje danego egzaminu:) Polecam delicje, wafelki kakaowe i ptasie mleczko, niesety sama nie jadam za czesto slodyczy bo nie lubie, ale te akurat uwielbiam:)

Gość slodki jacus
Egzamin niezdany ! :) niedoczytalas :) delicje te wisniowe chyba najlepsze :)

Oj przepraszam:) Za szybko przeczytałam, ale odpowiedz jak najbardziej aktualna:) I proponuje do tego jakis dobry filmik albo mały wypad na piwko:) Jedno, coby byc w stanie przygotowac sie na poprawke:)

Gość slodki jacus
ee dzisiaj siedze w domu i chce sie zapchac slodyczami :) zebym juz nic nie mogl zjesc :) moze jakies dobre cukierki ? albo chipsy hmmm sam nie wiem :) a wy co jecie ?:)

do Eleganckiego Pana - sam sie naucz czytać - chyba ze dla ciebie imie Jacus jest imieniem kobiecym. I troche wiecej kulury. A tak na marginesie kompletne zera i bezmózgie chamy nie sa w stanie mnie urazic:)

Gość miskaaedfe
ja juz zjadlam dwa opakowania lodow,jedno ciacho i probuje znalezsc tanio papieroski,bo nie wiem czy wiecie,ale ja wyjezdzam z tego sk...kiego kraju:P

ja tak bez okazji dziś.. będę zaraz jeść:kilogram truskawek,czekolada z orzechami,chipsy,lody krówkowe.I tort,jeśli jeszcze się nie zepsuł :)

Jest cos co bym mogla polecic ale to troszke trwa i trzeba miec gofrownice:) Oczywsicie nie do włosów:) Mam dobry przepis i gofry wychodzą paluszki lizac:)

Gość slodki jacus
a powiedzcie m iczy te np rodzynki w czekoladzie od Milki warte swojej ceny ? mam ochote na cos lepszego czego normalnie nie jadam:)

Gość slodki jacus
juz wiem,kupie sobie lizaki:P

Gość sdfdsfsfs
Elegancki Pan a Ty idz operacje plastyczna bo twoje zdjęcie dalej po kafe chodzi :D:D:D:D:D:D:D:D:D Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

ja wolę orzeszki.Nie jadam rodzynek,bo one są..yh. One są niemyte :/ A tam tyle syfu w tych ich zmarszczkach...

Gość Dziewczęca
Jeżyki są mniam mniam. Polecam też zrobić sobie budyń czekoladowy :)

Gość break
lody z advocatem :) mniam mniam oprócz tego hmmm moze ptasie mleczko