Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominquee

natrętne myśli bluźniercze i silne pokusy do profanacji Eucharystii

Polecane posty

Gość Dominquee

jw. miał ktoś takie natrętne myśli nie do opanowania podczas Eucharystii, bo ja tak kiedyś miałem, zdarzało się, że słyszałem przekleństwa, i bluźnierstwa gdy przyjmowałem hostie. Czytałem o tym sporo, i wiem, że wiele ludzi też tak ma, bądź miało. A wy, opiszccie swoje doświadczenie z działalnością szatana podczas przyjmowania komunii św.

Gość Dominquee
twoje słownictwo świadczy o tym, że żyjesz w grzechu, zostałeś opętany przez demona niejako.

Gość avangardaffffffffffffff
niejako? albo zostalem opetany albo nie. Innej opcji nie ma. W sumie to raczej nie moglem zostac opetany, bo nie wierze w boga i te inne stworki. To dla smiesznych ludzi jest:) A Ciebie to popierdolilo najzwyklej w swiecie

Gość Dominquee
człowieku to czy wierzysz czy nie to bez znaczenia jest, bo BOG jest i też jest szatan, który najwidoczniej ciebie opętał, bo bluźnisz przeklinasz i nie wierzysz w Boga!

Bez znaczenia jest to czy Ty wierzysz czy nie. Bo boga nie ma i kazda normalna osoba o tym wie. A popierdolone chore mochery nie... I tak na marginesie jak juz chcesz byc szajbusem to badz przykladnym, nie mozesz wiedziec ze bog jest bo katolicyzm jest oparty na wierze a nie na wiedzy. Nie ma to jak byc katolikiem i do tego slabym. To juz sie przegralo zycie:)

Gość Dominquee
mam nadzieję, że PiS ciebie rozliczy ateisto!

PIS to mi moze nasrac, bo od dawna nie ma mnie w tym pieprzonym pseudoreligijnym wiesniackim kraju !!! Z takimi pojebancami jak Ty:)

Gość Dominquee
w takim razie szczekaj w innym języku poparańcu ateistyczny!

Po co ? przeciez i tak bys nie zrozumial. W Polsce zostali tylko tacy popaprancy zyciowi jak Ty. Robiac z tego kraju coraz wieksza dziure, szerzac chore poglady i cofajac sie do czasow sredniowiecznych. A Ty padnij psie na kolana i sie pomodl, moze wujek Rydzy Cie wynagrodzi za lizanie dupska

Gość Dominquee
Micama! goho Pe-IAD! zodir com-selahe azodien biabe os-lon-dohe. Norezodacahisa otahila Gigipahe; vaunud-el-cahisa ta-pu-ime qo-mos-pelhe telocahe; qui-i-inu toltoregi cahisa i cahisaji em ozodien; dasata beregida od torezodul! Ili e-Ol balazodareji, od aala tahilanu-os netaabe: daluga vaomesareji elonusa cape-mi-ali varoesa cala homila; cocabe fafenu izodizodope, od miinoagi de ginetaabe: vaunu na-na-e-el: panupire malapireji caosaji. Pilada noanu vaunalahe balata odvaoan. Do-o-i-ape mada: goholore, gohus, amiranu! Micama! Yehusozod ca-ca-com, od do-o-a-inu noari micaolazoda a-ai-om. Casarameji gohia: Zodacare! V aunigilaji! od im-ua-mar pugo pelapeli Ananael Qo-a-an.

Gość Dominquee
Niech żyje nasze Radyjo i PiS! Wkrótce się przekonasz o władzy moherów w Polsce! To nasze państwo!

Gość Lol77777
Dominquee--> ateiści są przynajmniej ok,a ty widać po..b na maksa. W sumie,to wsadź sobie aucharystię w dupę,a krzyż z trupem na ścianie zdejmij,bo cuchnie.

Gość Dominquee
Jarosławie i Lechu przybywaaaaaaaaaaaaaaaaaj :) Ateusze na o2 panują!

Gość agentka s cully
Kazdy katolik jest pojebany i to maxa. Wole ateistow, nie maja nasrane w glowie:)

Gość buddysta18
Biedni ateiści, jeśli na podstawie forum z kaffe czerpią wiedzę o katolikach, czy innych religiach.

Gość Cleo35
Witaj to co tu opisujesz to są objawy nerwicy z natrectwami,mogą być różne objawy, blużnienie, mycie rąk, omijanie białych kafelek itp. Jak oglądałeś film lepiej być nie może to postac tam grana przez hopkinsa ma ten zespół chorobowy. Mysle że musisz porozmawiac z psychologiem, Nie martw sie bo to nie jest choroba psychiczna tylko zaburzenia na tle nerwowym, też tak miałam przez jakiś okres w swoim życiu. Udaj sie koniecznie do poradni psychologicznej bo sam nie dasz rady sobie z tym. Pozdrawiam i trzymaj sie. Nerwica ma takie ostre objawy zazwyczaj od 3 do 6 miesiecy potem jest lepiej:) ale popros o pomoc

Gość podaj linka
do tych rzeczy o ktorych tyle czytales/as na temat bluznierstwa mysli eucharystii tez poczytam

Gość psycholog nic nie pomoze
To zwykli naciągacze którzy za kasę opowiadają swoim pacjentom różne bzdury. Weźmie od ciebie 100 złotych za godzinną wizytę i każe przyjść za tydzień. I tak bez końca, aż ci zabraknie kasy.