Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latinolover

Uwielbiam dziewczyny o południowym typie urody!

Polecane posty

Gość latinolover

Zauważyłem że to zwykle idzie w parze z temperamentem. Wbrew pozorom w Polsce też jest ich sporo, a w razie czego można pojechać do Hiszpanii, krajów latynoskich, USA i nie pozostaje już nic tylko cieszyć się ich widokiem!

Gość latinolover
Handluję wieprzowiną z samochodu na targu w Bąkowcu k/Dęblina. Zazwyczaj mam na sobie biały pobudzony tłuszczem fartuch i gumowce. Zapraszam do mnie.Mięso pierwszego sortu !!! 🖐️

Gość ja mam taki typ urody
:) czarno-brazowe wlosy , ciemnobrazowe oczy , czarne naturalne brwi i rzesy ... i opalona na brazowo (4 dni bylam nad morzem i wystarczylo ;)) :D temperament tez mam... tylko narazie nie mam go z kim dzielic ;)

Gość ona_niebieskooka blondynka
A ja mam slowianski typ urody i meza poludniowca o pieknych ciemnyh wlosach i brazowych oczach. zaden polak uroda mu nie dorowna:)))

heh chyba cos w tym jest , bo zazwyczaj podobam sie panom z jasniejszymi wlosami o niebieskich oczach ;) :) moze dlatego ze (nieskromnie dodam) wyrozniam sie tu gdzie mieszkam ? ;) (czyli w slowianskim kraju ? )

Gość latinolover
do: ja mam taki typ urody - taka dziewczyna jak Ty to prawdziwy skarb dla faceta :)

Gość porannna kawusia
ach te niebieskie oczy:P

hmmmmm mimo tego ze wyrozniam sie nieskromnie mowiac uroda na ulicy ... to w tej chwili jestem sama... :( chodze na randki itepe... ale ja chce stalego zwiazku, a nie zabawy na kilka spotkan ,czy niezobowiazujacych przygod...a na to licza faceci ... Przynajmniej ci ktorych ostatnio poznaje ... ale moze... w koncu trafi mi sie ten wlasciwy ;)