Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaaaaaaaaaa

Czy sopelek lub frida dobre są na katar????

Polecane posty

Gość mammaaaaaaaaaa

prosze o odpowiedz moja malutka meczy sie juz od tygodnia z zawalonym noskiem. pediatra przepisała tylko wode morską do psikania ale nic nie pomaga :O słyszałam ze własnie sopelek lub frida dobrze oczyszczają nosek...ale jak to działa???

Gość jusiek
frida super ale jak pisała PAULKA 123 trzeba miec płucka na początku mąż robił

Polecam Fridę chociaż więcej siły trzeba , mam też sopelekale jest mniej skuteczny

Ja sciagam Malemu frida i jest ok. Tylko jak mial katar i chyba byl lekko rozdrazniony to na sam wido fridy plakal, ale ja polecam. Przed fridowaniem psikam woda w sprayu.

Gość gu ga gi
frida jak dla nas super, wczesniej zapuszczam sól morską (łatwiej wyciaga wydzielinkę), no i po także w celu nawilżenia śluzówki noska. Gruszka jest niedobra, bo narusza delikatną śluzówkę noska

jakie mocne płuca potrzebne?? :D:D urzadzenia sa super,choc ja zmodyfikowałam i zrobiłam sobie frido-sopelek.Całosc z rurka z fridy,ale zamiast długiej koncowki fridy,nakładam krótsza koncowke z sopelka i...heja:D Super pasuje i działa cuda! Taka prosta rzecz,a przezyłam szok jaka fantastyczna:)

piszecie ze trzeba mocna płuca:D, bo moze próbowałyscie za jednym wdechem oczyscic nosek?:D Kilka lub kilkanascie krótkich wdechów i po sprawie,zero wysiłku\"D

Gość mammaaaaaaaaaa
zakupiłam fride i rzeczywiście-potrafi cuda zdziałać ;) dzięki za wypowiedzi :)