Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegra.pl..

Dlaczego polscy faceci są tacy brzydcy

Polecane posty

Gość allegra.pl..

dlaczego jak wyjdzie się na ulicę nie ma kim oka zawiesić? Spotkać na polskich ulicach przystojnego faceta to rzadkość. I nie mówię tu o wzroście tylko o rysach twarzy.. kompletne przeciętniactwo. Szkoda. Polacy są chyba najbrzydsi w Europie. Bo w innych krajach nic podobnego nie zauważyłam

Gość 163 lvl
:classic_cool: dostosowaliśmy się do waszego poziomu :P

Gość ja uważam że przeciwnie
masz chyba pecha w doborze naturalnym :P

Gość Anglicy i Niemcy
są brzydsi:O

Gość samo przeciętniactwo
i prostactwo zarówno wśród mężczyzn jak i kobiet.

Gość niewybredny skapiec
Moja Droga zgadzam sie w z Toba! Polscy faceci sa bardzo brzydcy. Nie wiem z czego to wynika ale tak jest. W dodatku sie fatalnie ubieraja zupelnie bez gustu. To samo jest z kobietami. Wiec to chyba wina spoleczenstwa:) Moze jakies lewe korzenie.:) Sam czesto idac po ulicy zastanawiam sie gdzie sa Ci fajni ludzie:) I nie ma nigdy. No moze czasami, ale to rzadkosc.A szkoda.

Gość zwyky menn
a Andrzej z Biłgaraja to już w ogóle jest bardzo brzydki

O gustach się nie dyskutuje. Jeśli nie podobają ci sie polscy faceci, poszukaj sobie za granicą

Gość tyle
jasne ze brzydcy ! nie to co jas fasola czy ksiaze karol odrazu widac ze tak atrakcyjni faceci nie sa polakami :D ale kretynski temat :D

Gość niewybredny skapiec
Poziomka Nie lubie osob ktore bezmyslnie powtarzaja utarte schematy. Pewnie ze o gustach sie dyskutuje. Praktycznie tylko o gustach. Nie badz pusta, zacznij krytycznie myslec

nie ma brzydkich facetów, sa po prostu zaniedbani, nie maja kasy i takie tam. Gdyby ich styliscie ubrali to byloby zupelnie inaczej

Gość unga.gagunga.gu
dżizys, tych durnych topików 'Polki są brzydkie', 'Polacy są brzydcy', 'dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet? [temat opatrzony np. zdzjęciem jakiejś Amerykanki]' jest zatrzęsienie. kurczę, no, to sprawa gustu. moim zdaniem jest w naszym kraju wielu fajnych pod względem wyglądu facetów, pewnie, że w pechowy dzień można minąć na ulicy mnóstwo nieciekawych, ale w którym kraju żyją same ideały? ja np. kiedy wyjechałam na trzy miechy do Hiszpanii (zeszłe wakacje), to doszłam do wniosku, że polscy faceci to jeden z tych powodów, dla których z Polski się nie wyprowadzę :) -przynajmniej jeśli zestawiamy Hiszpanów i Polaków. I wcale, ale to wcale! nie uważam, żeby Hiszpanie wyglądali jakoś źle; po prostu nie odpowiada mi ten typ urody. GUST, GUST, GUST...

oj nie mów tak...ja w swoim życiu spotkałam co najmniej 3 takich przystojniaków ze po prostu można zwariować z czego jeden z nich jest moim chłopakiem od 4 lat :D

niewybredny skapiec -co to znaczy krytycznie myśleć? Faceci są rożni -jednym podobają się mieśniaki,innym facei z brzuszkiem,jedne lubia blondynów inne brunetów.

Gość progetta.it
Niestety to prawda. Tu nie chodzi o to, ze sa zaniedbani, tylko o to, ze maja takie brzydkie buzie, z ktorymi nic sie nie da zrobic.

Gość dsdffhgh
niewybredny skapiec ---> sam jesteś pusty i odpierdol sie od poziomki cioto z krzywym ryjem

Gość unga.gagunga.gu
dżizys, tych durnych topików 'Polki są brzydkie', 'Polacy są brzydcy', 'dlaczego w Polsce nie ma takich kobiet? [temat opatrzony np. zdzjęciem jakiejś Amerykanki]' jest zatrzęsienie. kurczę, no, to sprawa gustu. moim zdaniem jest w naszym kraju wielu fajnych pod względem wyglądu facetów, pewnie, że w pechowy dzień można minąć na ulicy mnóstwo nieciekawych, ale w którym kraju żyją same ideały? ja np. kiedy wyjechałam na trzy miechy do Hiszpanii (zeszłe wakacje), to doszłam do wniosku, że polscy faceci to jeden z tych powodów, dla których z Polski się nie wyprowadzę :) -przynajmniej jeśli zestawiamy Hiszpanów i Polaków. I wcale, ale to wcale! nie uważam, żeby Hiszpanie wyglądali jakoś źle; po prostu nie odpowiada mi ten typ urody. GUST, GUST, GUST...

Gość niewybredny skapiec
Lubię jeść kupy na obiad, właśnie nadeszla pora obiadku więc ide zjeśc jakiegos parującego stolca :)

Gość progetta.it
Mi sie akurat Hiszpanie bardzo podobaja, tylko szkoda ze sa niscy. Gdzie przebywalas w Hiszpanii??

Gość sorry kobiety
nie przesadzajcie!! polscy faceci nie są brzydcy- ale są flejtuchami, nie umieją o siebie zadbać i nie mają fantazji co do ubioru-właśnie w tym tkwi problem!!!

Gość allegra.pl..
Sama niestety też jestem brzydka, dlatego polscy faceci jak najbardziej do mnie pasują :)