Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia 87

jak pielęgnować kolczyka w pępku

Polecane posty

Gość madzia 87

jak pielęgnować kolczyk w pępku bo mi ani chłopakowi niechce się boić

Gość nie ma tu takich
a kto dzis sobie kolczyki w pepkach robi tylko wiochmeni

Gość walduuus
musicie sobie walnac jeszcze po jednym w proznie tam gdzie normalny czlowiek ma mozg,wtedy wszystko sie bedzie idealnie goic:)

Gość nie ma tu takich
hahahahahahaaaahhhhhhaaaaaaaahhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja swoj przemywalam woda utleniona, w kapieli staralam sie nie moczyc dlatego zaklejalam pepek i miejsce wokol duzym plastrem. na noc tez zalepialam przewiewnym plastrem aby go nie urazac. kiedy mialam miec w-f itd tez zalepialam aby niem nie ruszac. ogolnie to bardzo duza higiena i ostroznosc w innym wypadku idz tam gdzie go robila i popros o porade. kolczyki maja to do siebie, ze dlugo sie goja choc moj zagoil sie blyskawicznie.

Gość Kika/Blondi
po pierwsze. moda na kolczyki wraca. po 2 gojenie to latwa sprawa. nie musisz go wogole zaklejac!!!!!!!!! :) jedynie na lekcje w-f jesli je masz. na noc jest okey. do kapieli tez nie zaklejaj. lepiej gdy bedzie dochodzilo do dziurki powietrze ale uwazaj by nie mozczyc dziurki :* Rob oklady szlwi i rumianku. ;] W dodatku smaruj tribiotikiem. Szybko sie zagoi. :);P Tez mam kolczyk i nie ma zadnych komplikacji. Mam go od... 30.07.07 a jest 15.08.07. polecialo trochce ropki i koniec. ;] Pozdrawiam . Jak co to na gg. 970526 lub email kikafrika@buziaczek.pl :)

Gość KiinguSia
A co to za róznica czy kolczyk w pepku jest modny czy nie!? Jak się komuś podoba to niech sobie zrobi! Ja też mam kolczyk w tym miejscu i jestem bardzo zadowolona. Ślicznie to wygląda! Mam kolczyk w pępku od 7 tygodni i wszystko mi się ładnie zagoiło. Przemywałam dziurkę 3 razy dziennie wodą utlenioną i przez miesiąc 2 razy dziennie smarowałam TRIBIOTICKIEM. Nic nie zaklejałam ani na w-f ani na noc czy do kąpieli. Poprostu powinniście unikać długich kąpieli w wannie czy na basenach itp.