Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek na lace

potrzebuje kogos inteligentnego kto to przeczyta i powie mi czemu tak sie zachow

Polecane posty

Gość kwiatek na lace

kurcze, nie jestem osoba niesmiala, potrafie byc seksowna i uwodzicielska jesli facet interesuje mnie fizycznie to potrafie sprowokowac jakis kontakt, ale jesli facet podoba mi sie naprawde, psychicznie, duchowo, kompletnie nie potrafie sie wyluzowac i robie z siebie kompletna idiotke!!!! nie ppotrafie byc soba, ciagle uwazam na to co mowie, wlacza mi sie jakas blokada!! mam tak caly czas, wiele lat!!! nie moge wzpracowac w sobie zmiany tego. co mam robic? czy ja juz nigdy nie beda mogla byc z nikim kto mnnie naprawde interesuje?

Gość ehhhhhhhhhhh
nie poradzę ale łącze sie bo mam to samo , jak mi nie zależy to jest super , jak tylko zaczyna to robie z siebie kosmiczna kretynkę , na zasadzie no to mu pokazę jaka ja jestem , co jest nieprawdą , ale efekt taki sam ,że jak tylko się zaangażuję to robiewszystko zeby kolesia przestraszyc i zniechęcić do siebie na wszelkie sposoby. Może to jakis lęk, a moze to jakaś kretyńska zagrywka , nie mam pojecia jak z tym sobie radzić .

Gość kwiatek na lace
dlaczego Ty tego nie masz, a ja tak? dlaczego Ty mozesz wybrac sobie faceta ktory Ci sie naprawde podoba, a ja sie zawsze przed takimi kompromituje? ja tylko moge hurtowo wyrywac blyszczace gwiazdy, towary ktore sie podobaja wszystkim, tylko nie mnie... ;(

Gość Fiolkach
Widocznie ten na ktorym Ci zalezy Cie zniewala i zapominacie "jezyka w gebie",mam cos podobnego ,tzn.mialam ,bo juz sie przełamałam.W domu potem smialam sie sama z tego co mowiłam,nie wiem moze to jakis rodzaj eufori milosnej...

Gość kwiatek na lace
jak to przelamalas? please... mnie to naprawde jest potrzebne! ja nie wiem jak mam w sobie wypracowac prawdziwa siebie w takich sytuacjach...

Gość Fiolkach
Moze zanim cos powiesz ugryznij sie w jezyk, nie wiem mi poprostu robilo sie wstyd i taka jakos z tego wyrosłam ,a mam dopiero 18 lat.

Gość kwiatek na lace
własnie ja w obawie że powiem cos glupiego nie mowie prawie nic!!!! a normalnie jestem zupelnie inna; totalnie zakrecona, podobno blyskotliwa + po prostu zupelnie inna, o 180 stopni INNA, a jesli facet mi sie podoba to koniec! a w normalnych warunkach pewnie bym już go miala (bo tak przewaznie jest...) sama siebie skazje na porazke

Gość niveasiangel
blokada psychiczna przed autentycznością i strach przed kompromitacją

Gość czerwona czeresnia
kwiatek na lace - nie martw sie :) ja tez tak mialam, tzn to bylo cos takiego ze jestem bardzo wesolo i towarzyska dziewczyna, mam duzo znajomych i umiem podrywac chlopakow - tych na ktorych mi nie zalezy... jak mi zalezalo to zawsze masakra... czerwienilam sie , robilam kretynke z siebie i taki chlopak nie chcial mnie znac a ja ciagle sie w nim bujalam :/ bo ja mam zasade ze jak sie zakocham to na zawsze, i tak mialam w gim potem poszlam do LO i dalej sie kochalam z tamtym ale slad po nim zaginal, na reszcie facetow mi nie zalezalo, oni sie zakochiwali we mnie bo bylam na luzie ale ja w nich nie bo mnie nie krecili, i tak bylo przez 3 lata az... zabujalam sie w ostatniej klasie w LO, bylam w szoku bo wiedzialam ze to ten ale ta cholerna niesmialosc, strach przed odrzuceniem zdobylam jego nr kom i wysylalam esy jako tajemnicza osoba, tak bylo przez miesiac, potem przeszlismy na gg. a potem sie ujawnilam :) mialam szczescie bo to faktycznie jest moja 2ga polowka, tez niesmialy tylko w tej sprawie ;) i tez nie chcial sie do niczego spieszyc, 2 lata sie przyjaznilismy, oswajalismy, w koncu lody pekly, uczucia wziely gore i nie ma juz wstydu :) jestesmy super para :D moze warto zaczas od smsow? tak bedzie Ci latwiej sie oswoic ;) pozdrawiam :)