marsta 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Cześć dziewczyny, Mam pytanie. Zamierzam poprosić mojego lekarza o pigułki. Czy przedtem musze zrobić jakieś inne specjalistyczne badania, czy przepisze mi je od razu przy pierwszej wizycie ??? Pytam bi jestem zupełnie zielona w tej kwestii. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 niektorzy lekarze robią tylko wywiad i \"zaglądają\" do pochwy żeby sprawdzic czy jestes zdrowaa a niektorzy daja skierowania na badania takie jak poziom hormonow, próby wątrobowe... zalezy na jakiego trafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 na pewno powinien zrobić zwykłe badanie ginekologiczne, usg, cytologię. powinien też skierować na próby wątrobowe i badania hormonów (ale nie spotkałam jeszcze takiego który na to ostatnie kieruje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Akane kenesaka Napisano Czerwiec 27, 2007 dobry lekarz powinnien dać CI najpierw skierowanie na badania żeby wiedzieć jakie pigułki ci dobrać i jaki poziom hormonów będzie dla ciebie najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marsta 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 Generalnie to wszystkie badania mam ok, bo jestem pod stałą opieką mojego ginekologa. Więc wszystko jest ok. Pytam bo się zakochałam \" a krew nie woda\" i niezakoniecznie chciałabym zostać teraz mamą. Dziękuję wam bardzo dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach