Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dendrytka

Co myślicie o dziewczynie w stylu punk?

Polecane posty

Gość dendrytka

Czyli o punkówie:)

Gość jaaajaaaaaa
ze jest nie dziewczeca

Gość ------------
brudaska

Jeżeli słucha punka i ogólnie \'zasługuje\' na noszenie takich ciuchów - OK. Jeśli nosi spodnie w kratę i ramoneskę bo zobaczyła w tv że to teraz modne - porażka i pozeria ;)

Gość jaaajaaaaaa
OMG to na noszenie takich ciuchow trzeba zasluzyc? :D dobrze ze ja nie zasluguje :D

Chodzi mi o to, że jeśli faktycznie jest punkówą to zasługuje. Na nachalne wpieprzanie się w ramy takiego stylu nie zasługuje np. typiara, która dwa tygodnie temu nosiła różowe ciuchy, a potem kupiła najnowsze Bravo Girl i zobaczyła, że teraz taka moda powraca. To po prostu żałosne i o tym mówię. Wiedziałam tak BTW, że ktoś się do tego tekstu przypierdoli ;)

Gość ale pieprzycie
co to w ogóle za durny stereotyp, że metalówa tudzież punkówa to niekobieca brudaska?? dla mnie punkówa jest seksowniejsza niż laska w różu :O ale swoją drogą, ktoś, kto pyta na takim forum, co ludzie sądzą o punkach, na pewno punkiem nie jest i nie "zasługuje" na noszenie takich ciuchów

Myślę, że każdy powinien wyrażać strojem swoją własną osobowość. Problem zaczyna się wtedy, gdy ktoś stara się wyglądać na kogoś, kim nie jest. Faktycznie, czytając swoją wcześniejszą wypowiedź dostrzegam zbyt agresywne sformuowanie, w każdym razie chodziło mi o tę \"prawdziwość\". Jestem trochę na tym punkcie wyczulona, bo za dużo miałam do czynienia z małolatami, które przywdziały ni stąd ni zowąd glany i poczuły się dzięki temu 10 lat starsze i bardziej doświadczone ;)

taa, wszędzie się trąbi o tej kobiecości i dziewczęcości, że kobiecie nie wolno palić, przeklinać, skakać, śmiać się zbyt głośno, tylko ma sie krygować całe życie i pokazywać swoją klasę, która okazuje się często wyimaginowana. fuj, bądźmy sobą to wtedy będzie git.

Gość Ja jestem taką dziewczyną
Ubieram się w stylu punk, ale po prostu kocham tą muzykę, te klimaty. Wszystko dzięki mojemu ojcu, który od lat zabierał mnie na koncerty punkowych kapel. Czasem ubieram się w coś bardziej kobiecego (jakaś sukienka, buty na szpilkach) i wtedy moje otoczenie jest oszołomione, że ja też mogę tak wyglądać:)

Gość ja tez tak chodze ubrana
i wcale nie wygladam jak aseksuany babochlop, co prawda nie nosze z glanow(nie te lata;)), ale ogolnie idzie poznac, ze mam z tym cos wspolnego :)

ja tez tak wygladam, skucham tej muzyki i po prostu to czuje, nie wiem czego sie ludzie czepiaja.