Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaori

A może ktoś z Was wie jak zrobić ...

Polecane posty

... girlandy z balonów, np. serce do powieszenia za młodą parą, czy winogronka, lub inne ozdoby balonowe. Węża mam już opanowanego ale co do innych to nie mam pojęcia jak się zabrać. Fakt że ślub mam dopiero w listopadzie jednak jestem osoba która lubi mieć wszystko dopięte na ostatni guzik i już wcześniej wiedzieć co z czym się je by póżbniej przejść od razu do dzięła :) Z góry dziękuję wszystkim którzy umieszczą swe wypowiedzi. Trzymajcie się Hej :)

kurcze patrzyłam czytałam i nic nawet konto zalożyłam ale to co napisze to się w ogole nie publikuje :( A może ktoś zna jakieś stronki na których jest wyjaśnione \"co z czym się je\" tzn. jak to zrobić :)

kaori jeżeli węża masz opanowanego spróbuj zrobić dwa długaśne węże z dwóch, trzech czy ilu tam chcesz kolorów i je połącz w kształt serca. Sama również potrafię robić jedynie girlandę z balonów.

Właśnie o czyms takim myslalam ale nie wiem czy wyrobie sie z kasiorką bo cały slub łącznie z weselem robimy na spułę z narzeczonym ( ja placę za swoich ości a on za swoich bo u mnie ich o wiele więcej będzie, a do tego wódka, wypożyczenie sukni, owoce, szok normalnie) i do tego dochodzi jeszcze ślub brata i 3 inne wesela (będe musiala niestety zrezygnować z niektorych bo na pewno nie wyrobię sie w kasiorce), a miesiąc przed muszę szykować na oplaty za moje autko bo i OC się kończy i przeglad a 300 balonów \"5 można można za niecale 40 zł kupić. Więc nie chce za bardzo przepłacać na czymś co można kupić taniej lub można to samemu zrobić. Ale wielkie dzięki za stronke i za każdą WASZĄ wypowiedź. Jesteście kochani :)

Kaori a może zamiast wymyslnego stelaża wystarczyłby gruby drut. Uformować go na kształt serca i dowiązywać do niego balony tak jak robi się girlandę. My u męża robiliśmy koronę z balonów nad bramą wjazdową do domu. Mąż uformował z druta ogromny łuk i wiązaliśmy balony do niego na kształt girlandy z dwóch kolorów.

Też tak myślałam tylko mniej więcej jakiej grubości ma on być i gdzie go można kupić. Może tato mi skądś go skombinuje ;) Dzięki za wskazówkę i dobrą rade Cmokaski

Gość canna
Witam! Kumpela poprosila mnie zebym pomogla jej udekoprowac sale chcialabym zrobic cos fajnego tylko ze nie wiem jak. Mogłybyście napisac mi ja zrobic weza albo jakies podstawowe ozdobki. Z gory dziekuje za pomoc

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci