Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wątpie

Czy po 4 m-cach można być pewnym?????

Polecane posty

Gość wątpie

Czy po 4 m-cach można być pewnym????? że chce się za tą osobe wyjśc za mąż???? Przecież na początku zawsze jest tak słodko.

Gość Angieeee
według mnie nie można, początek zawsze jest wspaniały, 4 miesiące to za mało żeby sie dobrtze poznac ;)

Gość wątpie
też tak myśle.Sprawa dotyczy mojej kumpeli.Koleś wytatuował sobie "Kocham Cię Moniko D..." A ta już chce wychodzić za mąż.A jaki koleś zryty!!! Ciekawe kiedy sobie ten tatuaż będzie ścierał :D

Gość jmbb
4 miesiace ? BUHAHAHAHAHAH ALES TY POJEBANA !! HJAHAHAHHAHA po tak krotkim czasie nawet nie wiesz co to milosc idiotko. nie, zauroczenie to nie milosc,

Gość kawuisaaaa
Mozna. Ula była pewna po 2 mies. to moja kolezanka z bloku.. i hajtli sie 1,5 roku od poznania: ale.. własnie ich randka to były od razu rozmowy o zyciu.. na 1 radce ona rzekla co ja gryzie w zyciu a on jej.. zwierzylui sie sobie a czym ja ujał? bo poszli razem szukac chrustu na grilla a on mowi ty stoj tu swiec zapałka a ja bede zbierac. ciemno jak.. a ula mowi:) fajnie. wiesz i. zawsze jets tak ze oboje zbieraja a tu ja tylko stałam:)

Moja kumpela po 4-ech miesiacach zdecydowala sie na slub, sa zareczeni i juz robia plany.

Gość aga_22
moim zdaniem to zdecydowanie za szybko nie rob nic na "hop siup" malzenstwo to powazna sprawa wiem po sobie!!! ale ja bylam z moim obecnym mezem ponad 2 lata zanim sie pobralismy