Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rania

Miłość od drugiego wejrzenia

Polecane posty

Czy ktoś z Was zakochał się i kocha nadal kogoś,kto wcześniej nie był w w Waszym typie,ale miał np. fajny charakter?

NO BAAAA... To jest taka dojrzewajaca milosc :D Widzisz go, myslisz \"nie no co Ty... w życiu\" poznajesz i myslisz \"Kurcze ale on jest fajny\" i w ten sposob ogarnia Cie obsesja jego osobyi zakochujesz sie w nim, ja mam natomiast gorszy problem... Zakochalam sie w kims kto owszem jest w moim typie /fizycznie/ ale nigdy w zyciu bym nie pomyslala ze jego charakter bedzie mi odpowiadal... I chociaz codziennie sobie mowie ze to nie moj typ /jego zachowania wobec kobiet, sposob na zycie/ to jednak nadal jestem w nim zakochana po uszy :P no coz trudno :D

Gość kredka kolorka
ja tak najbardziej lubie :)

Gość kredka kolorka
hehe i mam tak samo jak: Bylam.Fajna , zakochalam sie w facecie apsolutnie nie w moim typie , ani z wyglau ani z charakteru , ale go poprostu kocham i wiem ze nie jest idealny , ale pracujemy nad tym :)

Byłam fajna,no cóż tak to w życiu bywa.Doświadczyałam tego,czego Ty doświadczasz,a obecnie tego, o czym napisałam.

Gość kredka kolorka
absolutnie

Gość kredka kolorka
w zasadzie , nie ma cechy ani wygladu ani charakteru ktora by mi sie az tak bardzo nie podobala , ale jestesmy zupelnie inni i jak na razie to mnie fascynuje :) no i oczywiscie jest bardzo inteligentny , a to u mnie podstawa;)

Gość gość
No właśnie jestem ciekawa czy coś takiego jak miłość od 2 wejrzenia istnieje. I czy ktoś jej doświadczył i czy było warto?

Gość gość
ja sie zakochalam od 1 wejrzenia.

Gość gość
To fajnie ze ci się udało. Ale czekam na wypowiedzieć tych którzy doświadczyli miłości od 2 a nawet 3 wejrzenia :-)

Gość gość
od razu widac ze sie ktos podoba.

Gość gość
Tak ale chodzi mi o to ze kogoś polubilismy mimo że fizycznie nie do końca jest w naszym typie.owszem zdarzało mi się z kimś spotkać i z góry wiedziałam że to nie to mimo że facet był miły itp ale jego fizycznosc od razu mnie odpychala. Tym razem nie jest to takie oczywiste.

Gość gość
gość dziś - Miłość od drugiego wejrzenia u kobiety jest możliwa ale nie wiem czy FACET potrafi się zakochać od drugiego wejrzenia. Czy ktoś wie coś na ten temat ?

Gość gość
od drugiego trzeciego dziesiątego i 50 - siątego wrażenia do chyba miłosc prawdziwa do grobowej deski a inne to przelotne zauroczenia

Gość gość
A ile trwa "przelotne zauroczenie"- WIE KTOŚ ???

Gość gość
przelotne zauroczenie pewnie trwa u kazdego inaczej:P

Gość gość
Jakieś pare miesięcy.

Gość gość
Parę miesięcy? I potem mija? Jak to jest?