Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rijgrigjtughthb

Dlaczego kazda laska na ulicy nosi za duze okulary przeciwsloneczne?

Polecane posty

Gość rijgrigjtughthb

to jakas moda? ze wystaja az za uszy?

moze mają zeza?:D albo któraś jest pamela anderson tylko sie kryje , sprawdzaj:D

Gość ze tak powiem
za uszy? :o jeszcze takich nie widziałam ;) za pozatym to dobrze i zdrowo, ze okulary sa duze! promienie nie bija po oczach..

Gość bellll
zwykły szpan na wsi!!!!!!!!!

Gość ze tak powiem
pierdolisz jak potluczony :P

Gość rijgrigjtughthb
no a co nie? co 2 wyglada na ulicy jak mucha! okulary za uszy plus jakies swiecidla w uszach:)

Gość ze tak powiem
kolczyki zawsze sie nosilo okulary tez ;) kiedys byly mniejsze teraz wylansowaly sie duze :)

To teraz taka moda ... powraca do nas sprzed 40 lat. Fakt - wówczas wyglądało to stylowo, gdy np. widzę biało-czarne zdjęcia młodych kobiet ubranych w charakterystyczne ciuchy dla tamtych lat i takie okulary, jest OK. Ale ostatnio widzę, że stał się to również gadżet takich pań jak Paris Hilton, a co za tym idzie całych milionów dziewcząt jej wtórujących. Żenua.

Dlaczego zenula? taka jest teraz moda, jak w latach 70-tych kobiety tak sie ubieraly, to tez ludzie mowili \"glupia moda\", a teraz uwazasz, ze to fajne. A niby co za roznica czy ta moda byla 40 lat temu czy teraz? Zenula to bedzie za jakies 2 lata :D A potem za 40 znowu bedzie na topie :D

ale o co ci chodzi autorze tematu? nie wiem w czym problem ze dziewczyny je nosza?? jesli dla ciebie to nie wadzi za bardzo to ni emusisz sie temu sprzeciwiac:o ja tez nosze duze okulary zreszta nosialam je juz 2 lata temu jak zobaczylam sklepie to od razu kupilam i nikt jeszcze nie nosil wtedy duzych i moili \"ale wielkie okulary \" a mi akie komenty kolo d up y lataja wiec dalej je nosilam a z takich ludzi mozna bylo sie za rak posmiac gdy wszyscy wybili na ulice w muchach. zenada rzeczywicie

Gość Ava*
Bo taka moda,a przynajmniej są zdrowsze, bo zasłaniają całe oczy nie tylko gałki:)

Mi chodzi o to, że to żenujące, gdy laska w różowych ciuchach nosi takie okulary, bo moim zdaniem jest to gadżet stylowy dla dziewczyny, która swoim stylem w ogóle nawiązuje do tamtych czasów. A tak jak to wygląda u mnie w mieście na ulicy to tak, jakbym ja sobie zapodała buty peep toe do dresów. Takie \'stylowe\' połączenie.

Gość gość
przeróżne w zależności kto co lubi. Ja osobiście mam kilka par okularów, różne kolory, różne style, wszytko fajnie wygląda i jest modne. Mam ich dużo ponieważ za niską cenę kupuję na stronie allinside.pl