Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccosik

Czy wiedzą,pasją mozna zaimponować kobiecie?

Polecane posty

Najgorsze jest to, że wiedza facetów się sprowadza do tego, jakie samochody czy telefony sa spoko, albo jakie piwo jest najlepsze... W przypadku tych wykształconych np. jak zrobić animacje komputerową, grę, program komputerowy itd. Ale kurcze... tacy ludzie zazwyczaj zapytani o to, czym się różni np. wzmacniacz od głośnika mówią: no jak to?:O I nawet nie potrafią nic wytłumaczyć:O

Uroda jest kwestią gustu lub też ewentualnie aktualnych trendów bo przecież te się zmieniają.n Natomiast najważniejsze jest to co człowiek ma w środku. rozejrzycie się dookoła czy wzsyscy sławni i popularni ludzie są piękni? NIE! Ważne jest to co sobą reprezentują. ja się zakochałam w faceciena którego moi znajomi mówili Jaś Fasola ale dla mnie był on najprzystojniejszy na świecie i nie było nikogo kto byłby piękniejszy.., bo to właśnie w jego oczach widziałam wszystko, uczucie radość i to właśnie te oczy Jasia Fasoli kochałam..

Gość syba
E tam, jak brzydki facet zagada NIEUMIEJETNIE to kobiety, to ta go skresli, ale ta sama, nieumiejetna gadka w wykonaniu przystojniaka, nie skresla go w oczach kobiety, taka prawda.

samotny- jak jest bezmózgim nad etym kretynem i na dodatek brzydki to jasne że nie poleci , bo i nie ma na co.

syba, sory ale ja nie znosze gogusiów, którzy cały dzień spędzają żelując włosy i decydując, który super ciuch założą. Dla mnie ktoś, kto chodzi na solarium odpada w przedbiegach. Więc w sumie może i oceniam po wyglądzie. Bo po wyglądzie widać trochę co dla kogoś jest ważne i jaki ma sposób bycia.

Gość franek z budowy
kobiety lubia pasje o ile nie sa banalne jak komputery czy samochody itp ja unikam tematow o komputerach jak ognia kiedys kolezanka mi to wypomniala bo unikalem tematow o programowaniu a ona akurat na studiach miala Fortrana :(

Gość kobiety mają pasje
nie uogólniajcie,nie wszystkie myślą tylko o solarium i nowym kolorze na włosach!!

Gość obżartuch
jeśli tą pasją jest oglądanie playboya to wątpię

Gość podbijam