Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iii...

czy jesli facet ma kompleks

Polecane posty

Gość iii...

pieniadza to pozniej moze byc ciezkie z nim zycie? Wyjasnie o co chodzi . On czesto stepia delikatnie mowiac swoich kolegow czy kolezanki ktore nie pracuja jeszcze lub nie chca pracowaz za marne pieniadze. Odrazu sie denerwuje i jedzie po nich ze nie sa odpowiedzialni bo siedza u mamusi zamiast robic. Sam niewiele zarabia i chyba stad to sie bierze. Ma jakis kompleks.

Gość on ma kompleks małego fiutka

Gość iii...
prosilabym o sensowne wypowiedzi problem moze nieco dziwny ale zastanawia mnie

Gość bo maja
wydaje mi sie za ma nieco kompleks, zazdrosci im ze moga szukac pracy , ktora chcieliby wykonywac i nie musza brac pierwszej lepszej

Gość iii...
czy taki czlowiek jest wart uwagi jesli zachowuje sie moim zdaniem troche zalosnie a moze on potrzebuje rozmowy moze czuje sie gorszy bo malo zarabia lub chce pokazac ze kasa dla niego nie jest najwazniejsza a sama praca nawet za marne grosze . Mogloby tak byc?

Gość 1111111111111111111
ja myśle , że wszystko po trosze ; bo i irytacja , że ktoś siedzi w domu i pierdzi w stołek a drugi musi cieżko pracować i fakt niskich zarobków . ps. pochwaliłaś go kiedyś za jego prace i ambicje ?

Gość ja mysle ze
faceta wkurza to ze charuje za marne grosze i nikt nie docenia jego pracy, a inni siedza na garnuszku mamusi i wszystko im \"z nieba leci\"

Gość iii...
mnie mowil , ze ma dobra prace i raczej nie narzekal ale nie rozumiem czemu stepia innych ok moze go to wkurzac ale czy ma prawo innych wyzywac ? wydaje mi sie przez to taki chwiejny , niepewny . Ktos tam pytal czy chwailam owszem pochwalilam. uwaza innych za nieodpowiedzialnych , przesiadujacych na czatach , a sam siedzi do pozna i potem spoznia sie do pracy. Tlumaczy sie pierwszym zachlysnieciem bo komputer kupil sobie niedawno.

Gość iii...
czy on moze w przyszlosci nie miec szacunku do swojej zony? obawiam sie ze jesli teraz wyzywa innych od nierobow to pozniej moze byc ciezkie zycie z takim czlowiekiem

Gość ja mysle ze
jesli jego znajomi w wieku 20-paru lub 30 lat siedza na garnuszku rodzicow to faktycznie nierobami sa a to jak traktuje innych ludzi to nie jest wyznacznik tego jak bedzie traktowal zone

Gość iii...
a ja mysle ze -> moze nie jest wyznacznik ale takie zachowanie o czyms swiadczy . A ci ludzie sa w wieku 18 -24lata wiec calkiem mlodzi . On ma 30 lat. Przyznaje zaskoczyl mnie.

Gość iii...
i dla scislosci te jego rozmowy z innymi odbywaly sie na gg nie na zywo ale martwi mnie mimo wszystko brak kultury z jego strony mimo iz to tylko internet gdzie mozna pisac wiele

Gość monyka1
brak mu poczucia taktu i klasy na to wychodzi chociaz z drugiej strony na czatach to roznie sie ludzie zachowuja ale tez wez pod uwage fakt Ze tutaj facet wlsanie sie otwiera i pokazuje oblicze , co w nim drzemie niekoniecznie sciemnia tylko moze sobie pozwolic na wyzwiska bo nikt mu nie dolozy