Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

po prostu glucosamine hehe nie biore nic nadzwuczajnego bo te nowe tablety to ni e wienm czy sa lepsze czy nie\":P ja biore to co bierze wielu sportowcow i nie zaszkodizlo mi :P

zreszta nie wiem czy jestes na tyle odwazna bo niektorzy to potepiaja:P ale ja kupiaam swoja na allegro i tam ejst teog pelno:)

a ile to kosztuje?? bo tak planuje zmienic opakowanie bo i tak wiem ze to mi nic nie daje:P ale jak mam brac to biore..;P zobacze w aptece jakie sa fajne kolorowe pudelka to moze cos wybiore bo juz czwarta paczke tego zjadlam :P

jeszcze nie widzialam plastrow :D ale moja mam powiedziala ze lekow nie bedzie kupowala na allegro :P

no wlasnie to mialam na mysli mowiac o pzreciwnikach;P ale ja tam kupuje i jeszcze zyje:P heheh

ja gdybym mogla to bym kupilam tansze chyba wiekszy wybor :P zastanawiaja mnie te plastry :)

mnie tez ale w sumie po plastarch bedzie zostawac chyba klej i potem takie baile sie ma przez jakis tydzien w tym meisjuc;/bo jak mialam palstry naty to tka bylo;/ a one chyab na tej samej zasadzie dzialaja

teraz juz bardzo wiele lekow jest w plastarch:) medycyna idzie do pzropdu:P ale cyztalam gdzies ze wcale nie sa one takie dobre ale nie pamuietam czmeu;P a znouw inni mowia ze maja same plusy bo wnikaja substancje od razu do krwi;P no coz cywilicacja i jej postep nas keidys zabija:P

hehe.. nie kracz :D ale naprawde medycyna idzie do przodu to napewno cos wymysla niedlugo na chrzastke :P

hehehe:) no rzeczywiscie o tym nie pomyslalam :D ale takto ktos inny moze nie bedzie cierpial tak jak my :D

dorzuce 3 grosiki o glukozaminie :) podobno najlepiej wchłania sie glukozamina rozpuszczalna w wodzie w postaci proszku, ale czy to prawda who knows :P

mnie to juz jest bez roznicy czy tabletkach czy rozpuszczona bo i tak mi nie pomaga :D

a próbowałaś kuracje arthrylem, podobno najskuteczniejszy, ale nie wiem w sumie czym różni sie jedna glukozamina od drugiej :P

mialam na poczatku jeszcze przed artroskopia ale w zastrzykach. wiem ze niektórzy maja rozpuszczany :P

tylko ze ja mialam zastrzyki ... jakos kolo 100zl ale mniej chyba nie jutro sie mamy zapytam bo to ona kupowala :D