Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Trafiłam i zabolało? Rozśmieszasz mnie do łez, hehehe. Po co wchodzisz na to forum, skoro jesteś zdrów jak ryba???? Zauważyłam, że na innych tematach też cię mają za nic. Pozostało cię jedynie ignorować.

O Sandra wróciła :D Nic dzisiaj mi się nie chce :) Musze troche poćwiczyć kolana ale nie mam siły... :P

Megusia, masz nowe zabiegi? Na łokieć czy kolana? Ja jestem po zakupach świątecznych, prezenty w komplecie:D

Hinter ja juz tez mam wszystkie preznety w komplecie:P na szczescie bo nie lubie tak na ostatnia chwilke kupowac:P

Mam laser, krio, magnetronik i UD na łokieć+ blokada, a na kolano na razie nic, po rezonansie albo zastrzyki albo artro, ale to drugie raczej nie wchodzi w gre :P a ja mam dopiero jeden prezent - dla siostry, reszcie nie wiem co kupić... :/

Heheh ale mam z Ciebie polewke :P ja tez nie kupilam prezentow :D ale zdaze :D Noga mnie dzisiaj bardzo boli :P Karsia juz wrocila :D

Nie chcieli jej wypuscic ze szpitala ale sie udalo... ogolnie jest lepiej niz bylo wczesniej :) ale tez nie do konca :/ ale najwazniejsze ze lepiej :D

Gość No a czy wy zapominacie
Oj tak przydałby sie moderator to zrobiłby w koncu porzadek:(

No przydałoby się. ALe chyba samo usunięcie postów nic tu nie da tu przydałoby się jakiś prywatny topic

no tak ale jak zrobic taki prywatny topik???trzeba by najpierw wiekszosc postów pousówac,to znowu nic by nie zostało:(oj schodzi na psy ten portal:(

ten portal schodzi na psy przez takich ludzi jak ty. Wpieprzasz się tam gdzie cie nie chca i pipeprzysz od rzeczy. Nie wiem czy masz jakieś kompleksy czy problemy ale nawet gdyby to nie jest to wytłumaczeniem ani usprawiedliwieniem przy narzucaniu swojej osoby innym

Oj tak schodzi na psy ale to dlatego że wydaje sie wam że jestescie najmadrzejsze i nie szanujecie wypowiedzi innych,żeby kogos ocenic najpierw trzeba spojrzec na siebie