Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

gorzej jak mu zostanie rozciągnięta torebka, potem się normalnie same kostki skręcają :P

jade w poniedziałek na rezonans, chyba że znowu coś sie wydarzy i mi odwołają :P a ponadto za tydzień zaczynam nową serie zabiegów na łokieć i zamierzam go ostrzyknąć jeszcze raz sterydem. głupio mi tak troche iść do lekarza i mu rozkazywać co ma robić, no ale trudno heheheh

moze i nie brakuje ale tu chodzi o dobry sprzet:P bo nie na kazdym usg widac laktke i nie kazdy lekarz ja widzi:P

niee, ja im pokazalam wszystkie wyniki, zdjcia, wypisy itd lekarz tylko zrobil mi wszystkie testy i od razu powiedizal ze arto

ja sie ostatnio przygotowałam, skserowałam sobie karte, wzięłam usg, zdjęcia (co prawda stare ;) ) a lekarz nawet nie spojrzał, bo zrobił sobie swoje własne usg, co prawda chciał rtg, ale jak sie dowiedział, że nie są aktualne to nie oglądał i kazał zrobić rezonans :P

oni tam miesli usg nie wiem czmeu mi nie zrobili:P szczerze mowiac to wydaje mi sie ze lakrz sie sugerowal tym wypisem ze szpitala..w koncu artro to najdokladniejsze badanie...no trudno nie bede juz gdybac te 50zl z ausg w tej sytuacji juz mnie nie zbawi;/

Ja tez mam teraz spokoj od zabiegow tylko teraz mi zostaje wizyta u lekarza... Pochodzilam chwilke po dworzu i mnie noga zaczelo bardzo bolec... tak jakby kosc piszczelowa... tzn. zaraz wysle zdjecie :P

nie moge znalezc zdjecia lewego kolana :P ale tam gdzie jest kosc piszczelowa ale na gorze :P tam gdzie jest koniec i bardziej z zewnetrznego boku...

nie przerazaj mnie...:P ale ja napewno tego nie mam... ostatnio w to wierze ze mi nic nie jest :P ale cos nie wychodzi... :P

ja tak w piatek u lekarza:P powiedzialam ze mnie juz wlasciwie nic nei boli ale nie uwierzyl hehe

pamietam ze jak wjezdzalam na sale operacyjna to tez tak myslalam sobie co ja tu wogole robie pzreciez mnie nic nie boli:P hehe to wszystko ze strachu:P

Hehe ja nie pamietam tego jak jechalam na sale... pamietam jak mi dali jeszcze na tej sali chorych tabletke ktora miala mnie zmulic no i sanelam po niej :P

Witam:) Mam pytanie odnośnie tych nerwobolów... Czy mozna to jakoś usunąć?? To znaczy żeby tego nei było, nie wracało? Bo mi wróciło znowu boli i już nic nie pomaga. Jutro się zarejestruje do lekarza, ale nie wiem czy dowiem się czegoś konkretnie;p

własnie wróciłam, w sumie nic takiego nie wyszło oprócz standardowego wysięku, chrząstka niby cała, co baaaaaardzo mnie cieszy :D