Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

hehe zobacze:P ostatnio po artro to mi sie nic nie chciualo pzrze tydizne tylko spalam tak mnie to zmeczylo;P slaby organizm:P

a dlugo raczej nie bede czekala bo rodzice raczej nie wytrzymaja dlugo bez telewizji wiec przy okazji odrazu neta podlacza... a w dodatku sasiad ma w tp neta a ja mam w laptopie wi-fi wiec chbya moge od niego krasc neta :D ale tego jeszcze nie probowalam... i tez nie jestem zlodziejka :D

aha..no ja raczej nie rezygnuje...a ktora to reka?? ta ktoa piszesz?? bo egzmainyw czerwcu...zebys prawna byla:)

aha:) no ja raczej nie rezygnuje...a ktora to reka?? ta ktora piszesz?? bo w czerwcu egzmainy...sparwna musisz byc:P

prawa ręka, ale niby po 2 miesiącach od zabiegu ręka jest jak nowa, więc do czerwca na pewno bym sie wyrobiła :)

pomyślałam, ze mając ręke w takim długim gipsie nie miałabym sie nawet w co ubrać, bo mam same ubrania o wąskich rękawach heheh

nooo jakbys miala stablizator to mozan ankladac na ubranie;P ale to fakt gips strasznie rozciaga rekawey cos o tym wiem...;/

też myślałam o stabilizatorze, bo można go założyć na ubranie, a poza tym jest wygodniejszy i na pewno lżejszy.

no mozna go sciagc i zakladac..ale wiesz jest tez cos takiego jak lekki gips mialam to raz wlasnie na rece takie niby plasitkiowe i mozna siew tym normlanie myc tylko ze trzeba sobie za to samemu zaplacic:P chyba sobie dzis chrurgo obejzre bo od wakacji nie widzialam:P

za stabilizator też sobie trzeba zapłacić, nie licze że dostałabym na niego recepte :P zresztą na dzień dzisiejszy nie wybieram sie na żadną operacje, więc są to rozważania czysto teoretyczne. na razie czekam co powie lekarz :) też czekam na chirurgów :)

ja jeszcze nie wiem czy doczekam:P za pozno ich puszczaja;P ja tam wole sie wyspac:P ale teraz jak mam wolne..:)

nie wiedzialam:P moze se pogladam jka mnie unieruchomia po artro:P bo tak to jakos ciagle nie mam czasu:P

no niestety....:(( ale co ja moge zrobic:(( chyba czekac na cud:P az sie lakotka zrosnie albo az sie rozplynie w powietzru:PP