Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Megusia, nie znowu aż tak ascetyczne:D No ale serio mówię. W moim wieku ma się inne spojrzenie na życie:) Sandra, ja bym się nie poświęciła dla wesel. Kolano ważniejsze, a zepsuć je bardzo łatwo:) Megusia, a ty znowu do mózga twego idziesz?:D

no ide :/ skończyły mi sie już argumenty, żeby sie upierać, że nie chce sie zoperować :(

Czyli w sprawie łokcia, tak? I co z zabiegiem planujesz? Kurcze. to już tuż tuż...

tak, z łokciem, miałam przyjść do kontroli, musze sie dobrze przygotowac do tej wizyty :P nie obraziłabym sie, gdyby sprawdził też kolano, bo ten ponadstandardowy ból już mnie męczy :P

A czym ten ból kolana różni się od poprzedniego.

tym, że jest silniejszy i kumuluje się tuż nad rzepką skąd promieniuje na całe kolano :/

Hinter i tak nie mam wyjscia le bede sobie cale zycie w\\yzrucac z enie moglam zatanczyc na weseulu przyjaciolki:((

Sandra, zdrowie ponad wszystko. Wesele minie i wszyscy o nim zapomną a wiadomo jak jest z kolanem. Taniec to jednak cała masa gwałtownych ruchów na kolana. Ale zrobisz jak zechcesz:D Megusia, to nieciekawie, jeszcze na rzepką, hm...tak jakby chondro stawu rzepkowo-udowego. Miałaś już tak kiedyś czy w innym miejscu? Ciekawe co tam u Kachy:)

miewałam już ból w tym miejscu, ale promieniował na udo, a teraz na kolano, zwlaszcza na zewnętrzną strone :/

Cóż to się może z tymi naszymi kolanami wyprawiać...

He, he.No tak, niestety lat nam nie ubywa:( A co powiesz mózgowi w sprawie zabiegu łokcia? Tak czy nie?

Hinter zazdroszcze ci...ze juz jestes po i ze tak lagodnie to wszystko znioslas...ja nie wiem chyba zbytania panikara ze mnie albo mam takieog pecha...:((

mówisz jakbyśmy miały koło 70 heheh Pewnie powiem nie, ale to nie załatwi sprawy, będzie przekonywanie, no bo przecież jak ja moge nie chcieć :P

Uparty ten twój mózg, Megusia. Sandra, ja też się bałam i nadal boję sie komplikacji i o przyszłość tego kolana. Każdy zabieg jest stresujący choćby nawet był wykonywany 10 raz. Tak mi się wydaje.

Ja juz spac przez to nie moge:/ najchetniej bym tam wcale nie szla..zebym tylko miala pewnosc ze wsyztko sie uda..a ostanio tez duzo obiecywali a nic nie pomogli tylko jeszcze komplikacji narobili:(( strasznie sie boje...ale juz spadam nei bede wam marudzic:P

to ja jestem uparta, bo powinnam sie zgodzić i byłoby po sprawie, już raczej cudów nie zdziała nawet największy mózg :/ rozsądek podpowiada zrób, a instynkt samozachowawczy - nie daj sie heheh :P

Czyli rezygnujesz? Czasem jak sie jest bardzo na nie, to akurat pomaga:)

sama nie wiem :/ 3 lekarzy orzekło, że trzeba operować i to nie byle jacy lekarze, ale z drugiej strony po prostu boje się, że w razie jakichśomplikacji będe kaleką, bo lewą ręką nie potrafie zrobic dokładnie nic :(

Ale do kalectwa chyba ten zabieg nie mógłby doprowadzić????????? Czy jest taka możliwość? Trudna decyzja.

zawsze mogą uszkodzić jakiś nerw i potem przestaje być tak różnowo. Ludziom ptzytrafiają się algodystrofie po najbardziej wydawałoby się błahych zabiegach :/

Megusia, ja jestem tylko zwykłym śmiertelnikiem:D

hehe a ja kim niby jestem? ;) musze sie dokładniej dopytać o ten zabieg, bo teraz to w sumie wiem tylko jak mniej więcej przebiega i nie brzmi to zbyt zachęcająco, aczkolwiek w pewnym sensie interesująco (chętnie bym zobaczyła), zero info o znieczuleniu, unieruchomieniu, rehabilitacji i powrocie do sprawności. ja na pewno w ciemno na nic sie nie zgodze :P

Megusia, ty się znacznie orientujesz w tych kwestiach więc nie jesteś aż tak zwykłym śmiertelnikiem jak ja:D Ja też byłam bardzo anty artro a chyba mi to wyjdzie na dobre. Już i tak cud, że nie słyszę żadnego chrupania i trzaskania kości. No tego się nie spodziewałam. Ciekawe na jak długo:)

no tu super, że jesteś zadowolona :) ja gdyby nie artro, pewnie nie byłabym teraz aż tak bardzo anty, ale niestety naobiecywali mi cudów, a potem były tylko same problemy, już się nie pcham pod skalpel ;)