Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

chyba tylko u was się tyle imprezuje, ja sobie nie przypominam, żeby u nas były jakieś komersy, oprócz tych na koniec studiów hehe no ale to w końcu Śląsk ;) a w LO był półmetek i studniówka, chociaż półmetek organizowały sobie tylko niektóre klasy.

mysmy mieli 3 polmetki:P ale to byly takie imprezy wlasnie organizowane przez uczniow:P szczerze mowiac wiocha wyszla heheh no ja nie narzekam na imprezy na Śląsku:P

A no u nas jest plan zrobienia takiej imprezy ale nie wiadomo czy to wypali... ale jakby byla taka imprezka to pod koniec maja raczej... czyli przed wycieczka... :P i przed artro :D

Ja miałam jakos na początek czerwca. U mnie na zakończenie gimnazjum komers określono mianem \'gimbal\':D Na koniec podstawówki nic nie miałam. W LO jak narazie tylko półmetek. Czekam na studiówkę:D Już za rok:P Ale że na koniec studiów to nie slyszałam:D

My tez mielismy miec na poczatku czerwca ale na poczatku czerwca mamy wycieczke a nauczyciele chceli przed rada plenarna zeby nikt nie rozrabial... dlatego pod koniec maja... ale nie wiem czy bedzie bo na razie nic nie idzie do przodu w tej sprawie... i u nas sie to nazywa bal na koniec gim. albo impreza pozegnalna gimnazjum :)

No wlasnie mialam napisac ze taka cisza znowu :D ja bym sobie chetnie pojezdzila na rowerze ale rower mam u dziadka co prawda nie mieszka daleko ale mieszka na 6 pietrze a mi sie nie chce znosic i potem go wnosic mimo ze jest winda :D ale do windy ledwo sie miesci :) a z reszta mnie noga boli bardzo dzisiaj :) twierdzicie ze na chondromalacje nie powinno sie nosic zadnych opasek wiec ja stwierdzilam ze nie zaloze opaski i wczoraj jej nie mialam ani dzisiaj i noga mnie ciagle tak samo boli... chociaz opaske zakladam tylko jak gdzies dalej wychodze i jak ide do szkoly i zawsze mam na w-fie :P

no ja tez bym, sobie chetnie pojezdzila ale nie potarfie zorbic pelnego obrotu pedalami:(( chyba pojde na basen w zamian:) kacha z opaskamai naparwde trzeba uwazac i kazdy ci to powie bo mozna sobie bardziej zaszkodzic niz pomoc;/

Tak wlasnie sobie to przemyslalam z tymi opaskami... i ostatnio w ogole rzadziej nosze bo mi przeszkadza troche ... A zawsze mam na w-fie bo sie czuje jakos pewniej, stabilniej... chociaz kolano mam chyba stabilne ale mam takie wrazenie ze jak nie mam opaski to mi lata w kolanie cos... :) heh... nie lubie plywac :P

a plywanie podobno bardzo dobrze robi na kolana:) tylko zabka nie wolno plywac przy bocznym przyparciu ale z tym chyba nie masz porblemu??:) jak mialam taka zwykla biala opaske to mnie strasznie przeszkdzala jak siedzialam bo sie rulowala ciagle i to bolalo , skora szczypala i woogle:P w stabku takich wrazen nie mam ale za ot zakres ruchow mniejszy;/

ja mam taka zwykla biala :D i tez mi przeszkadza... wlasnie slyszalam ze plywanie dobrze robi na kolana... a co do tej zabki to z tego co ja wiem to przy chondro tez nie mozna ale nie jestem pewna... :D Ale ja jakos wole "ziemne" sporty :D

no ja przyparcia chyba nie mam... :D chyba ze o czyms nie wiem... chociaz po moim lekarzu mozna sie wszystkiego spodziewac bo on ze mna nie gada :D tylko zapisuje w karcie wszystko i tyle :D

Kacha, może dalej kolanu odpocząć???? No już niedługo się dowiesz co w stawie piszczy:) Sandra, ty masz jeszcze jakąś rehabilitację. Artro jednak w maju?

Chyba im szybciej tym lepiej. A mięśnie coś się odbudowały chociaż?

qrde mama wróciła ze szkolenia i mnie opieprzyła, że zamiast iść wczoraj do lekarza poszłam do teatru :P musiałam się wyżalić ;)

no niestety, a wczoraj miałam chyba apogeum :/ w sumie nigdy tak długo mnie nie trzymało, a biore regularnie tabsy :(

A jakie to daje dolegliwości bólowe i kiedy? Chyba faktycznie powinnaś pójść z tym do lekarza.

boli głównie przy pochylaniu, ale jak źle stane to aż mnie składa, ból jest w sumie krótkotrwały, ale okropny, taki przeszywający. i źle się z tym siedzi :P

Ale ja jestem głąb:D:D:D "głównie " wyszło mi na "głowy" .:D Czy jednak okolica krzyża?

odcinek L-S kręgosłupa, istnieje jeszcze chyba prawdopodobieństwo, że to stawy krzyżowo-biodrowe, bo to ta sama okolica, a ja nie umiem tego rozróżnić ;)