Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Widocznie w niektórych placówkach ewolucja poszła bardziej do przodu:D

Wlaśnie zauważyłam. Więc śpieszmy się. Kiedy masz zamiar iść po skierowanie?

nie wiem, jak kolano dalej będzie puchło to pewnie niedługo, ale szczerze powiedziawszy mi sie nie chce ;)

No tak, ale co zrobić to zrobić i mieć spokój. A kolano dalej opuchnięte?

wlasnie;) a rekonstrukcja to tez tlyko artroskopia myslalam ze beda mi robic jakies naciecia do pobrania materialu??

widziałam kiedyś chłopaka, któremu robili rekonstrukcje ze ścięgien gęsiej stopki (przynajmniej tak myśle hehe) i miał blizna na jakieś 2-3 cm

czesc :) pewnie Sandra juz w szpitalu :) ja niedawno wrocilam z dzialki... heh... gralam nawet w badmingtona na poczatku z jedna noga wyprostowana... smiesznie to wygladalo a potem juz ze zgieta... :) troche bolalo ale dalam rade... nawet wsiadlam na rower ale szybko zeszlam... zdecydowanie za wczesnie jeszcze ... bardzo mnie kolano bolalo jeszcze przy jezdzie na rowerze :) i bylam tez nad jeziorkiem... wszyscy sie na mnie patrzyli jak na szalona ze ze szwami na kolanie szlam do wody... ale tylko poszlam pomoczyc stopy... kolano nie moczylam :) co do tego zgiecia kolana to lezala ze mna na oddziale dziewczyna ktora miala wycinane wiezadlo krzyzowe i jej tez nie pozwolili zginac nogi...

heh... no ja raczej tez :P dokladnie to mam na wypisie napisane: Bla bla bla... Chodzenie na wyprostowanej w stawie konczynie. Oszczedzianie konczyny Ale jak gadalam z lekarzem to mi powiedzial ze mam jej nie zginac... ale mniejsza z tym ... ja juz zginam normalnie oczywiscie nie do konca ale chodze juz bez kul (ten badmington mnie rozruszal:D) i normalnie ze zgieta noga jak cywilizowany czlowiek :P

w srode mi zdejmuja... a ja jestem chora... goraczka mnie dopadla, bol gardla zatkany nos :/ oby przeszlo...

Megusia, zazdroszczę ci nudy. Kacha, pewnie cię Sandra zaraziła:D

nie wiem, nie umawialiśmy się konkretnie kiedy mam przyjść, najpierw spytam czy jest jakas szansa na zabieg w wakacje, bo jak nie to nie mam nawet po co iść ;)

mam nadzieje, że da się to jakoś przyspieszyc, ostatnio mi nie zależało na terminie i to skierowanie dostałam prawie na siłe z komentarzem, że do wszystkiego trzeba mnie zmuszać heheh