Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Nie chciałabym po prostu się nakłuwać nieskutecznie, bo to nie miałoby sensu, chce raz a dobrze :) chociaż znając moje szczęście za jakiś czas mi sie to odnowi :/

No Megusia ciekawa jestem co Ci te Twoje mózgi powiedzą. I jask Ci pójdzie ta manualna. A normalne zabiegi jeszcze bierzesz czy tak jak mówiła pani r. dałas już sobe spokój? Sandra zobaczysz będzie dobrze:) Kacha a co z Twoimi kolanami?

Z moimi kolanami dobrze... czasem sie odezwa :P ale da sie przezyc :) i oby tak zostalo :)

Z normalnych na razie zrezygnowałam, bo i tak w repertuarze zostały mi już tylko prądy, zresztą ten rehabilitant miał mi dobrać odpowiednie :) a mózgi pewnie nic nie pwoiedzą, oprócz standardowych głupot, bo w tym są świetni, ale przynajmniej jest śmiesznie heheh :D

Hehe no to przynajmniej tyle. Zamierzasz nakłuć oba kolana czy tylko jedno? Moje kolana strasznie mi dokuczają:/ Dzisiaj poł nocy przez nie nie spałam. Teraz tez wcale nie jest lepiej:/ Mozliwe że sie pogoda zmieni i będzie padać, dzisiaj albo jutro. Ale wszystko zaczelo się w poniedziałek w kinie.

W pierwszej fazie po podaniu skoki ciśnienia, źle podany może uszkodzić chrząstke, tyle wiem i więcej nie chce wiedzieć, nieświadomi żyją dłużej :)

racja:P Mnie też chyba by sie przydało pójść w końcu do lekarza ale nie moge się wybrać:P Za dlugo nie byłam i jak zwykle się boje:P

a ja sobie chodze tam i z powrotem, bo ortopeda mnie odsyła to reumatologa a reumatolog do ortopedy :P teraz też mnie odesłała do ortopedy na nakłucie.

Hehe wesolo masz:P Musiałabyś chyba takie jakieś ich wspolną wizyte ustalić z obojgiem na raz:P Może jakby się spotkali doszliby wspólnie to czegoś a tak to krążysz i nic nie masz z tego:D

Jest szansa że się dogadają, bo mówiła, że będzie się z nim widzieć, to mu wszystko powie heheh Bo chciałam zaświadczenie że nie wymagam leczenia reumatologicznego :D

Ciekawe co im wyjdzie z tego spotkanie:P Tzn czy spotkanie im wyjdzie jest bardzo mozliwe ale czy cos uzgodnią to nie wiem:D

Dobra ja uciekam bo muszę iśc dob iura rachunkowego czy czegoś takiego, zaliczyć aptekę i jestem umówiona. Pa:*

W sumie to leczenie tego jest tylko objawowe, pani r. twierdzi że dochodzą do tego kwestie mechaniczne, a to nie jej działka, więc ona nie ma u mnie co leczyć ;)

No i po manualnej :P zmobilizowałam się dziś i poszłam, bo chce sobie wyjechać w przyszłym tygodniu a tam mi walneli laser, prądy interferencyjne i krioterapie x 15 a manualna będzie dopiero potem jak mi nie przejdzie :o

Na pewno nie będę tam chodzić 3 tygodnie :P a tak w ogóle to powinnam mieć tę rękę unieruchomioną łącznie z dłonią, normalnie już bym chyba wolała ten gips niż znowu fizyko :o

A kto ci powiedział o gipsie? Mówiłaś, że miałaś już tyle manualnej?

Rehabilitant mi tak powiedział, ale skoro nie mam unieruchomionej to mam ograniczyć używanie tej ręki i najlepiej przerzucić się na leworęczność :/

Przerzucić się na leworęczność? Hehe, śmieszne... , normalnie paranoja... I co masz zamiar zrobić?

Wiedziałam, ze tak to sie skończy :o a najlepsze jest to, że nie mam nic do powiedzenia, bo jak mówiłam, że nie chce krio, to mózg wyskoczył z tekstem: "ona tak zawsze, ją trzeba zmusić :D" :P

Normalnie gorzej niż błędne koło. To co zrobisz z tymi zabiegami?