Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nana24

ile razy w ciąży miałyście plamienia

Polecane posty

i w których tygodniach występowały, czy były wtedy kiedy powinna wystapic miesiaczka? jaka byla ich przyczyna? Ja mialam w 6 i 8 tyg, teraz przypada mi termin miesiaczki i boje sie ze znowu sie pojawia:(

jak narazie dzięki Bogu nie miałam żadnych plamień. I oby tak zostało aż do końca ciąży

AsiaSZ zycze ci spokojnej ciazy, mnie niestety los nie oszczedził. Mam nadzieje ze teraz bedzie dobrze

Każde plamienie w ciąży powinnaś skonsultować z lekarzem . Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie 5 dniowe w 14 t.c. - reszta ciąży bez komplikacji.W drugiej ciąży minimalne plamienie ( dosłownie parę kropeczek brązowych) w 12 t.c. - ciąża niestety już była obumarła.Trzecia ciąża plamienie w 7 t.c przez tydzień dość intensywne , potem w 9 t.c. , znów w 14 t.c przez tydzień na szczęście mała cały czas dobrze się rozwijała żadnego krwiaka nie było choć ja zawału serca dostawałam . Tak że jak widzisz nie ma zasady - mi lekarz powiedział przy każdym plamieniu od razu na izbę przyjęć i skonsultować.............

Rita wiem dokładnie o czym piszesz, ja nie lekceważe żadnego plamienia, bylam juz dwa razy w szpitalu w celu konsultacji pozdrawiam