Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saszetka

Nie starajcie się o mężczyzn!

Polecane posty

Gość saszetka

Miałam kochanka. Zależało mi na nim, robiłam wszystko, żeby się z nim spotykać jak najczęściej, a on mnie olewał. Tak więc włączyłam bieg wsteczny, nie odzywalam się jakiś czas, po czym on się odzywa i pyta czy się spotkamy - powiedziałam, że nie. Odmówiłam mu dwa razy, po czym on się obraził i powiedział, że więcej mi seksu nie zaproponuje. Minęły dwa dni - i właśnie dziś się odzywa, jak by w życiu nie był obrażony - kiedy seksik. Powiedzialam, że nie wiem, jak oboje będziemy mieć ochotę. Zrobił się taki miły... śmiać mi się chce. :) Jednak przez jego zachowanie przestało mi na nim zależeć i już się raczej z nim nie umówię. Dziewczyny, szanujcie się i nie dajcie sobą pomiatać. Jak jeden nie ma ochoty, znajdzie się bez problemu taki, któremu na was będzie zależało.

Gość kasica270
jezu dziewczynko jezeli on dzwoni tylko po jak to nazwałas seksik to sory ale po co ma mu zalezec na Tobie??? skoro to kochanek to zalezy mu tylko na seksie i ty sie na to zgadzasz wiec zastanów sie i na przyszłosc szukaj takiego który najpierw pomysli o Tobie a potem o sobie...

Gość Magrat
Czyżby słowo "szanować się" nabrało nowego znaczenia???

Gość niemalże kazdy
kochanek to kanalia, wykorzystuje kobiety tylko dla sexu.Taka jest prawda.

Gość Ktosi a33
Ciekawe czy ktos do mnie zapuka 607253876

Gość kurczę ja cię rozumiem saszetk
...bo mam to samo...ale i tak wydaje mi się ,że się szanuję bo sypiam tylko z nim...i mówcie sobie co chcecie !