Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o żesz alem wściekła

WEJDŹCIE I ZOBACZCIE JAKIE CHAMSTWO!!!!

Polecane posty

Kopiuję z innego topiku, ciekawe czy dziewczyna z tym poszał, bo się nie odzywa:-o biedaczysko:-o lubeggggga Przyszlam do niegi i powiedziałam co o nim myślę, a on tylko spojrzał i trzasnął drzwiami. Zrobilo sie bardzo nie przyjemnie. myślę, ze już nigdy się do niego nie odezwę. Blagam o pomoc!!!! mam na studiach walniętego faceta od angola, a ja z niego nic nie czaje, wiem co to yes, no, i nic poza tym. wiem, ze wstyd, ale prosze o litość nad takim pustakiem jak ja [05.07] 14:00 prosim te I come to him and showed my breast. He looked at me and put this hudge thingy into my wet hole. It was amazing. I done my blow job and thought I've never seen such a big cock before. Finaly he finished in my mouth, i think to do the same with my english teacher. [05.07] 14:01 lubeggga Dziękuję serdecznie, już spisuję i lecę, bo jestem spózniona, to moja nieoficjalna poprawka z angola i jedyny warunek, jak zdam to będę miała wakacje!!!! dzięki jeszcze raz wielkie i PA!!!!!

Gość mieszkaneczka
heheheheheeh :D

ale śmieszne:-o

Po prostu uczmy się języków, przynajmniej takich słów jak: piersi, mokra dziura. Hmmmmmmmm, nie zrobiłbym tego ale trochę mnie to bawi :o niestety...

Gość mieszkaneczka
ja w to nie wierze, jak mozna byc takim glupim hehehe, to prowokacja na pewno

Gość mieszkaneczka
a weź podaj linka do tego topiku :D

Gość abece
Chamstwo to jest nic, ale jaka wiara jest głupia...:o

­­­­­­­­­­­ A ja sądzę że jeśli dziewczyna byla rzeczywiście w takiej desperacji jak to opisala to calkiem mozliwe ze już ma po wakacjach:O...

Gość decyduj się i to
i dobrze jej tak. To jakaś kompletna ignorantka. Ja uczyłam się angielskiego jedynie na dwumiesięcznym kursie i z daleka widzę, że coś tu nie tak , a ta pożal się Boże studentka to łyknęła. Jak ona zdała na te studia ???? Ale mamy poziom studentów. Szok.

prowokacja... Tekst sie pojawil zaraz po prosbie o pomoc... Zwykle najpierw autor jest zwyzywany od leni itp... Nikt taki dobry nie jest, ze od razu pomaga... Zwlaszcza, ze w poscie tytulowym nie bylo napisane o co chodzi konkretnie :P

Gość dqewde
hahahaha! a ja myślę że ten apel i tłumaczenie to żart jednej i tej samej osoby, nie przejmujcie się tak (teoretyzując, gdyby ktoś miał ucząc się, nie zorientować co spisuje, jak i zaufać komuś anonimowemu w necie, to już lepiej żeby na etapie nauki miał... nauczkę)

Gość dobrze i niedobrze
dobrze - bo jest to bicz na tych, którzy się nie uczą i chcą przejechać studia na wiedzy innych ludzi niedobrze - bo kobita ma przesrane, o ile nie była to zwykła prowokacja na forum