Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaa

Co mam zrobić? Dziewczyny pomożcie.2

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaa

Witam. Dnia 4 lipca o godz. 04.00, czyli tej nocy probowałam sie pierwszy raz kochać. 3 razy probał mi włozyć penisa z prezerwatywą ale chyba prezerwatywa była za mała lub źle nałozona bo spadała i nie dała sie naciągnać. Za 4 razem próbowalismy bez. To był moj i jego pierwszy raz. Bylismy wstawieni. Czulam straszny ból. Nie wszedł cały. To było tylko pare ruchów. I on skonczył. Nie poczułam czy we mnie ale poza pochwa miałam cały mokry krok. Nie wiem czy sie we mnie spuścił. Byłam dziewica, czułam ból podczas stosunku ale nie krwawiłam. Wiec nie wiem czy wogole mi przerwał błone, chyba miałam lub nadal mam taka elastyczna. Tak po opisaniu mojej głupiej historii mam pytanie czy moge być w ciązy. Mam 19 lat. Mój cykl ma około 27-29 dni. a ostatnia miesiaczke dostałam 15 czerwca i trwała 4 dni. Pomożcie, doradzcie ale nie krytykujcie mnie jako złej osoby czy coś w tym stylu.

Gość zrozpaczonaaaaa
pomozcieee. isć jutro po postinor?

Gość gfjhjgkhjkj
kolejny temat tego typu ;).idz po postinor-bedziesz spokojniejsza.

Gość 1111111111111
a masz kasę?

Gość zrozpaczonaaaaa
Dementia---> to obie idziemy jutro po ten postinor.......nie chce tyle kasy tracic by sobie rozregulowac cykl. Zawsze sie broniłam przed seksem ze kiedy pewna bede, a tu emocje wzieły góre. jak ja sie nienawidze za to. a chłopak jest pewny ze nie jestem:/

Gość zrozpaczonaaaaa
mam akurat pieniadze. miesiac temu byłam po tabletki anty. czekałam na ten akurat okres co ebdzie by je wziazc. kurdeee ale nachrzaniłam sobie:/

u mnie jest tak samo . Tylko że w moim przypadku jest tak że wszedł we mnie tylko na chwileczkę i wyszedł ale i tak jest ryzyko bo to był 13 dzień cyklu :O też nie chcę tego brać ale wolę to niż zszarpane nerwy,stres i łzy

I ja też czekałam na ten okres co teraz ma nadejść :( I rezygnujesz z tabsów???

Gość zrozpaczonaaaaa
nie wiem jutro poagdam z ginem. jak cos to jutro dam znac. papa:)

OK :) to daj znać jutro po wizycie Odezwę się tu wieczorkiem papa 🖐️

mam to samo i tez nie wiem co robic tylko ze ja mam dni nieplodne i dostalam krwawienie i nadal mam ale nie wiem czy to przez peknieta blone czy to okres??? jak myslicie??

no prawidlowo powinnam dostac za 3 dni ... nigdy nie mialam wczesniej czy to moze byc okres wczesniejszy???

Gość zrozpaczonaaaaa
NO A JAK SIE SPUSZCZAŁ WE MNIE(CHYBA)-M TO CHYBA TEŻ POPUŚCIŁ TROCHE(TZN ODDAŁ TROCHE STOLCA), POTEM SIĘ TAM DOTYKAŁ(PO SWOJEJ PUPIE) A POTEM NIE (PO POCHWIE)- DZIEWCZYNY CZY MÓGŁ MNIE TEŻ ZAINFEKOWAĆ TĄ BAKTERIĄ KOLI?- TYLE SIE O TYM MÓWI BBBBBBBBBBBŁŁŁŁŁŁŁŁŁAGAMMMMMMMMM POMÓŻCIE BO ZWARIUJE MAM MYŚLI SAMOBÓJCZE- MOŻE PRZESADZAM, ALE TAKA JESTEM

Gość zrozpaczonaaaaa
no co nikt nie pomoże:-((

Gość zrozpaczonaaa
Podszywom juz podziekuje!!!

Gość mala brunetka
ja bym poszła po ten postinor dla świętego spokoju.......a co do mokrego kroku mój fact jak spuszcza się we mnie to tez mam caly krok mokry bo przecież to wszystko spowrotem wypływa........

Gość zrozpaczonaaa
Jestem po wizycie u ginekologa. Zapisał mi escapelle. Nie wiem czy ja wziąźć.

Gość zrozpaczonaaa
To był pierwszy raz, moje kolezanki ktore juz maja pare stosunktów za sobą mówia ze sperma wyciekała im przez cały dzien. a ja miałam tylko mokry krok. wytarłam i juz pozniej nic nie wyciekało. poprsotu mam przeczucie ze nie bede w ciazy bo to był 19 dzien cyklu czyli dni nie płodne i nie wiem czy brac ta tableteke i wywołac burze hormanalna.

Gość zrozpaczonaaa
Nie można pić alkoholu po tej tabletce escapelle prawda???

Gość zrozpaczonaaa

Gość zrozpaczonaaa
Połknełam przed chwila ta tabletke. Boje sie jak zareaguje mój organizm i czy to nie jest za poźno. to jest około 34h po niby stosunku.

Gość wwwmiska
nom hejka moze to byc za pozno z tego co czytalam ale nie lam sie moze nie jestes w ciazy to nie takie latwe ja mialam kilka takich sytuacji ale na tabl sie bym nie zdecydowala sumienie by mnie gryzlo co ma byc to bedzie dasz rade zobaczysz.buzka.

Gość wwwmiska
wiesz moja przyjaciolka wziela tabletke i teraz miala trochu problemow czasem wiecej szkody tym mozna sobie zrobic a nie wieze ze nie chcesz byc kiedys mamusia ja tez mam problemy w tej sprawie itez kiedys moj chlopak sie sposcil za wczesnie i mialam mokro w kroku ale w ciazy nie bylam czasami za barzo panikujemy ale taka natura heh.

Gość zrozpaczonaaa
Chłopak i kolezanki mówią ze panikuje, ze w ciaze tak szybko sie nie zachodzi. lecz na wszelki wypadek wziełam te tabletki. dobrze ze akurat miałam pieniadze. chce miec w przyszłosci dziecko, lecz nie musi byc moje. wole adoptowac. bedzie co ma byc. dzieki za wszystki odpowiedzi:)

Gość wwwmiska
no tak ale lepie juz tego nie biez wiesz jakie sa kosekwencje a jak bys zaszla to wtedu placz i zgrzytanie zebow bo rodzice i wogole pogadaj z chlopakiem moj mnie wlasnie zostawil i tez sie kochalismy czesto bez i teraz sobie zdalam sprawe jaka glupia bylam jasne lepiej bez ale teraz bylabym moze samotna matka a poza tym nie chcialabys byc ciagle na tabletkach i wogole wczoraj mialam zabieg zamrazania szyjki macicy wiecie ze latwo o infekcje itp a jak cos zlapiecie to wspolczuje meczrnie okropne .

Gość zrozpaczonaaa
a to jest najgłupsze ze przez tyle lat sie wzbraniałam przed seksem a tu raz nie fortunnie. mam 2 opakowania tabletek anty i one czekaja tak od miesiaca. czekałam na ta miesiaczke co bedzie. teraz to wogole niebede miała ochoty sie kochac przez rok:P i po co te tabletki anty. ale chyba jak teraz dostane miesiaczke to zaczne je brac zeby nie powtorzyła sie sytuacja ta jak teraz. brzuch mnie zaczyna bolec po tej jednej tabletce:/

Gość upppp
uppp