Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak jak ja

Kto się uczy już do sesji zimowej???

Polecane posty

Gość tak jak ja

Gość hahaha dobre bardzo
zaczne sie uczyc jak skoncze ta :/ jeszcze 3 egzaminy :/ oby do 15 lipca!!

Gość mechata
pogieło was :o

Do każdego egzaminu w sesji zimowej będę uczyć się dzień przed owym egzaminem. Tak jak mam to w zwyczaju czynić zawsze. Nie tylko w sesji zimowej ale też letniej :) Dodam, że \'sesja wrześniowa\' jeszcze mnie nie spotkała.

do zimowej się nie uczę, bez przesady ale powtarzam daty :> historyk (histeryk) musi.

Gość podua
systematycznie to sie ucza ci, co maja sesje ciagla, ewentualnie kujony. reszta caly semestr baluje, a pozniej przez miesiac zawala noce.

Gość ja trż się już uczę

Gość no tak przeciez to ja
no takie typowe myslenie, ze ucza sie tylko kujony systematycznie;|. wlasnie, ze lepeij wrocic z uczelni powtirzyc to czego dzis sie nauczylas i noc przed toba na balowanie i znajomych;) a pozniej przed sesja nie srasz, wysypiasz sie, zmarszczki sie nie robia od niewyspania i masz super oceny i moze sypendium:) mam nadzieje, ze dam rade to wprowadzic w moje zycie, jesli zostane studentka w tym roku siusialala;)

A ja sie nie zgadzam :P Ja nic nie robie przez caly semestr, potem miesiac gora 2 miesiace przed sesja zaczynam sie uczyc. I jaki efekt? Mam srednia 4,9 :P Trzeba sobie wszystko ladnie rozplanowac :P

Gość równoległa
a ja studiuję dwa kierunki, oba dzienne na uniwersytecie i w sesji mam ok. 20 egzaminów :o chyba naprawdę zacznę się już uczyć :o