Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku................

CAŁA PRAWDA O WTC I WYDARZENIACH Z 11.09.2001 R.

Polecane posty

nie obejrzałem tego filmu z Twojego linka, ale chyba wiem o co chodzi. kiedyś był taki film na CD jako dodatek do gazetki z programem TV, kupiłem to w zwykłej biedronce. machina wojenno-przemysłowa musi sie kręcić, jak nie ma wojny to trzeba ją wywołać, żeby szła kasa na zbrojenia, a na ropie tez można łapy położyć. oni wszystkie wojny starannie planują a teksty o szerzeniu demokracji można włożyć między bajki.

Gość nie wiem nie wiem już NIC

Gość dla mnie to jest logiczne
co przedstawiaja w tym filmie

Gość Uwaga to wirus

Gość jestem w szoku................
co nie zmienia faktu że i tak będe piła cole,żarła w McDonaldzie i oglądała amerykańskie filmy :classic_cool:

Gość szukam....
widziałam ten film już kiedyś są 2 części. właściwie to mnie przekonał, choć nadal trudno mi uwierzyć, że można zrobić coś takiego dla kasy.....ale z Bushem wszystko jest możliwe... cole lubię więc czasem piję, ale zasadniczo preferuję pepsi żarcia z Mcdonaldu nie wzięłabym nigdy do ust, poza drobnymi wyjątkami jak lody czy ciastka, których może nie robią na starych produktach,... a amerykańskie filmy - nie ukrywam oglądałam oglądam...tyle, że po oglądaniu kinematografii innych krajów, kino amerykańskie jest na odległym miejcu listy...zwłaszcza te typowo hamerykańskie wyciskacze łez wojenne, w których amerykańska flaga powiewa w co 2 kadrze. W początkach liceum to na mnie działało, teraz mnie wyłącznie drażni... podsumowując kultura amerykańska w tych przejawach nie wzbudza we mnie większych emocji....