Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest miłość

Co ja mam zrobić ?

Polecane posty

Gość to jest miłość

Mam problem . Potrzbuje kogoś kto mi pomoże racjonalnie rozwiązać cos co dłuży się i kłępi w mojej pamięci , sercu od ponad 6 lat . Kiedyś do mojego sąsiada przyjechały chłopaki kumple jego ( było to przez wakacje ) . Chodziłam na spacer przy czy spotykałam chłopaka który wpadł mi w oko codziennie . W nocy śnił mi sie a przez dzień plątał sie po mojej głowie . Skończyły się wakacje wyjechał . Płakałam bo zatęskniłam za " nieznajomym" . Potem co rok przyjeżdżał na wakacje , ferie zimowe . Dopiero od kilku lat nie przyjeżdża strasznie mi go brakuje . Mimo to iż go nie znałam , była to miłość od pierwszego wejrzenia . Niemoge bez nieg życ , nie moge sobie zwiążku ułożyć z innym , kiedy wiem , że on jest . Za pierwszym razem kiedy go ujrzałam , nasze oczy nie przestały na siebie patrzeć . pOtem moje siostra powiedziała sąsiadowi , ze wpadł mnie w3 oko jego kumpel , on powiedział , że na mój temat tylko mu tyle powiedział , że ładna jestem ale gustuje w blądynkach.Załamałam się . Mineło już tyle lat, a ja wciąż go kocham, chyba , ale w każdym razie nie moge bez niego żyć.Dowiedziałam się , że nie ma dziewczyny.Załatwiłam nawet jego nr tel mieszka wprawdzie nie daleko mnie w popliskiej wiosce , ale nie wiedziałam go już wiele lat.Co ja mu mam napiusać , jeżeli wogule mam ? NIe chce wyjść na idiotke , przed sąsiadem , ze zakochuje się w nieznajomych....ale ja bez niego nie wyobrażam sobie dalszego życia... ciągle płacze...

Gość pytasz co masz zrobic
Na poczatek proponuje slownik ortograficzny i intensywna prace nad konstrukcja zdania. Potem proponuje puknac sie w glowe. Nie mam polskich liter, to tak przy okazji.

Gość malenka18
Mysle ze powinnas przypomniec mu o sobie w sms-ie,napisz czy Cie pamieta itd.Pozniej pisz z nim sms-y czesto i kombinuj jakby sie tu spotkac;).Skoro czujesz ze to milosc to nie badz obojetna na jego osobe:)

Gość nie umiesz napisac
nawet jednego zdania poprawnie po polsku? Przecież tego nie da sie normalnie przeczytać :O Wcale się chłopakowi nie dziwię, jakbym usłyszał, że dziewczyna reprezentuje taki niski poziom to też bym ją olał, niech zajrzy do książek i nauczy się normalnie mówić i pisać.

Gość jedno napisała poprawnie
mam problem :D

Gość walesa leszeczek
tak samo mowilem jak nie znalem problemu, nawet sam nie wiedzialem o czym mowie

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci