Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić mam

Problem z polsatem,tylko u Was mogę dostać poradę

Polecane posty

Gość co robić mam

Płacenie za zablokowany Polsat,co robić.Poradźcie nam. W 2001 roku wziąłem dekoder.Zapłaciliśmy wtedy 400 zł za samą aktywację lub nawet więcej.Wiem że razem wyszło nas to koło 600 zł. Do tej pory jestem użytkownikiem tego dekodera.W zeszłym roku kupiłem nowy dekoder a z tego chciałem zrezygnować.Dzwoniłem do nich w tej sprawie i nikt mnie nie poinformował że nie mam zgłosić telefonicznie ale wysłać pismo. Sygnał odcięli więc byliśmy pewni że wszystko jest załatwione,czekaliśmy tylko na pismo od nich.Pismo przyszło ale jakież było nasze zdziwienie jak się okazało że mamy do zapłaty prawie 300 zł. Dzwoniliśmy do nich w tej sprawie.Okazało sie że sygnał nam przywrócą ale musimy uregulować należna kwotę. Najlepsze w tym wszystkim jest to że ich nie obchodzi ze opłacamy co miesiąc drugi dekoder (50 zł msc) Nie pomogły żadne prośby,niestety. Zastanawiamy sie tylko dlaczego musimy płacić jeśli nie oglądaliśmy!!!Mamy go nawet wyłączonego z prądu. Co robić???? Pomóżcie.

Gość pytasz co zrobić
czytać na przyszłość dokładnie umowy, bo te gnoje tak je konstruują że właśnie potem takie cyrki wychodzą :-0