Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potajemnie

faceci to naprawde zabawny gatunek...

Polecane posty

Gość potajemnie

Najpierw kochaja, zapewniaja o milosci, snuja piekne wizje przyszlosci we dwoje. Pozniej nagle okazauje sie ze jednak nie sa gotowi, ze to za wczesnie, ze nie dorosli, ze cos sie wypalilo, ze juz tak nie tesknia...Odchodza...Kobieta przezywa swoja mala wielka tragedie, kazdego dnia walczy z bolem i nadzieja, ktora jak na zlosc nie umiera...Czas leczy rany, wspomnienia blakna, zaczyna sie zycie od nowa...I kiedy wszystko juz ma w tym swiecie poukladane, kiedy znowu kocha, ale juz inna, dojrzalsza miloscia...to co sie dzieje? Pojawia sie On...odzywa sie skruszony, zmartwiony...bo zycie nagle zaczelo sie walic, bo nic nie wychodzi, bo z zadna nowa dziewczyna nie potrafi byc dluzej niz miesiac..i co mysli ? ze ta kobieta zostawi swoj swiat, wszystko co tak ciezkim trudem udalo jej sie zbudowac i na skrzydłach wroci do Niego...OTOZ NIE DRODZY PANOWIE! Wyobrazcie sobie ze my -kobiety tez mamy swoja godnosc...i nie myslcie sobie ze mozecie najpierw nas zniszczyc a pozniej wrocic tak jakby nigdy nic sie nie stalo. Dlaczego o tym pisze? Bo dzisiaj naprawde usmialam sie ze swojego Ex...:]

to samo wielu facetów może powiedzieć o kobietach - tacy są ludzie, takie jest życie ... nic dodać, nic ująć. Głowa do góry :)

Gość potajemnie
Generalnie to macie racje. Tylu ilu jest takich facetow, tyle tez jest kobiet. Dzisiaj akurat trafilo na faceta, wiec z niego sie posmieje:)

Gość okropna_złośnica
oj tak faceci to wieczne dzieciaczki :) niegdy nie będa myśleć tak błyskotliwie jak kobiety:D są beznadziehjnie głupi i nigdy nie wiedzą o co nam chodzi:) ale czym byłoby życie bez nich?? z pewnością z nimi zawsze jest ciekawie :)

Nie ważne pod jaką szerokością geograficzną mieszkają-ich antura jest zawsze taka sama:-)w zależności tylko czy od sposobu kamuflowania;-)

Gość potajemnie
O jak sie ktos ladnie podszywa!:) Fakt, czym by bylo zycie bez nich:) Na szczescie sa wyjatki, a jesli ten wyjatek okaze sie "taki jak wiekszosc" to naprawde przestane wierzyc w cokolwiek:)

Gość potajemnie
A najlepszy teks mojego Ex , ktory chyba wyryje w pokoju na scianie to ..."To nie bylo tak jak myslisz..."...:)

Gość okropna_złośnica
e tam nie ma wyjątków:P wszyscy tacy sami :) trzeba ich wykorzystywać bo dają sie wrabiać jak dzieci i korzystać ile można;)

Nie uważam, że kobiety są święte, ale w związku z tym tematem nie ma co za nimi obstawać-jeżeli chodzi o bycie gotowym do związku i takie inne bajki z chatki puchatka-niezalęznie od ich wieku teksty się powtarzają(w ustach facetów)

Gość okropna_złośnica
u no to współczuje jak cie rzucają:) naiwność, to wykorzystują:) to ty ich rzucaj a wtedy zmienisz zdanie;) jak jesteś pewna siebie i wiesz czego chcesz to żaden facet cie nie rzuci :)

Gość potajemnie
Kobiety tez swiete nie sa...przypadek mojego dobrego kolegi..byl w zwiazku 6 lat...zaplanowany slub, rok wczesniej poszlo do pracy zeby zarobic na wesele... wydawaloby sie ze para idealna...tymczasem 2 miesiace przed weselem, kiedy juz wszystko bylo zarezerwowane, goscie zaproszeni, Ona stwierdzila ze jednak Go nie kocha...prawdziwy powod? poznala kogos, zauroczyla sie i dlatakiej blahostki potrafila zniszczyc wszystko...slub odwolany, kolege ciagali po sadach bo za sale nie mial kto zaplacic...chlopak sie rozpil, schudl 20 kg...i teraz rok po tym wszystkim, kiedy wyszedl na prosta...Ona wraca...z tym standardowym "popelnilam blad, tylko Ciebie kocham, wroc, zaufaj..."....przepraszam za wyrazenie, ale rzygac mi sie chce jak slysze takie brednie...

Gość potajemnie
Wykorzystywac to trzeba umiec, do tego to trzeba miec chyba wrodzony dar, osobiscie nie posiadam:)

\"Najpierw kochaja, zapewniaja o milosci, snuja piekne wizje przyszlosci we dwoje. Pozniej nagle okazauje sie ze jednak nie sa gotowi, ze to za wczesnie, ze nie dorosli, ze cos sie wypalilo, ze juz tak nie tesknia...\" ja jestem na razie na takim etapie :(

Gość potajemnie
Nie stanelabym murem za kobietami, ale z wlasnych obserwacji moge powiedziec, ze czesciej syndrom "powracajacego marnotrawnego skurwiela"...maja mezczyzni:)

Tak, to ja tez dam prztyklad: byl zapalnowany slub, miala kupiona sukienke, sala, goscie itp., i co? A ten palant 2 tyogdnie oznajmil ze będzie mial dziecko z inną!! i ślubu nie było! super odpowiedzialność !

Gość okropna_złośnica
najbardziej denerwujące są dziewczyny które niby wielce "cierpią" z miłości. Zamartwiają i szukają w sobie wad a faceci w tym czasie balują i korzystają z życia:) dlatego nie żal mi takich panienek co płaczą za facetem co noc, same sobie winne są:)

Gość potajemnie
doo kaszka manna --przezyjesz! uwierz mi ze nie ma takiej rzeczy, ktorej czlowiek by nie przezyl. sama mam za soba zalamanie nerwowe, wizyty u psychologa, bulimie i pare innych rzeczy, a jednak przychodzi taki dzien jak dzis, ze z czlowieka, przez ktorego to wszystko przeszlam, moge sie tylko smiac:) p.s. uwielbiam kasze manne:P

Gość okropna_złośnica
o tak odpowiedzialność, oni nawet takiego słowa nie znają :) dać im łopatke , wiaderko i do piaskownicy:P

Gość potajemnie
Kolor Nieba -- czegos takiego to nie slyszalam...kosmos normalnie! okropna- zlosnica. - chociaz sama robilam tak jak napisalas, to dzisiaj w 100% sie z Toba zgodze. Gdybym mogla cofnac czas to splunelabym za siebie i poszla dalej:)

Gość potajemnie
Odpowiedzialnosc...taa....mowic to o niej potrafia naprawde duzo..szkoda, ze tylko mowic..

Gość okropna_złośnica
potajemnie widać że po prostu znasz życie :) ja nie jedną noc przepłakałam i dlatego wiem że nie warto:) życie uczy, dlatego dziewczyny nie dajcie się;)

okropna_złośnica - zgadza się, dlatego nie ma co szukać winnych, tylko trzeba brać życie w swoje ręce i cieszyć się nim dalej :) Dlatego dziewczyny - trochę dla zabawy, trochę dla dokształcenia się polecam lekturkę \"Dlaczego mężczyźni kochają zołzy?\" ;) Mężczyźni też mogą sięgnąć - a co, bójcie sie trochę!!! ;)

Gość potajemnie
okropna-zlosnica ...Znam zycie, oj znam...az za dobrze czasem, ale pewnie jeszcze sporo przed mna;) ALe czlowiek o te "pare" doswiadczen madrzejszy:) mala-megi- kto to napisal? bo cos juz slyszalam o tej ksiazce..