Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

platynowa brunetka

pobieranie prowizji za wypłatę gotówki w oddziale

Polecane posty

Jakis czas temu była głośna sprawa o to, że pobieranie prowizji za wypłatę gotówki w oddziale banku jest bezprawne, sprawa dotyczyła bodajże Lukas Banku i Banku WBK. UOKiK miał wpisać ten zapis na listę klauzul niedozwolonych, tak aby inne banki nie mogły stosować tego typu praktyk. I co? Jeden z największych banków PKO S.A. cały czas żąda ode mnie pieniędzy za wypłatę MOJEJ kasy z MOJEGO konta w oddziale MOJEGO banku, któremu płacę olbrzymią opłatę za prowadzenie tegoż konta... czy ktoś wie, jak sie skończyła ta sprawa, na liście klauzul niedozwolonych tej klauzuli wciąż nie ma...o co chodzi???????

Gość asderka
Dla mnie to też jet parodia ... też płacę gdy chcę wypłacić pieniądze, ale z PKO BP (w moim miejscu zamieszkania jest wiecznie zepsuty bankomat) ... Powinni się cieszyć, że wybrałam właśnie ich bank, żeby przetrzymywać moje pieniądze. A te chamy mnie jeszcze "okradają" ..

Gość grugru
współczucie, ale nie rozumiem czemu ludzie chcą trzymać pieniądze u takiego zdziercy jak PKO, przejdzie sobie dziewczyny do norma;nego banku: lukasa czu mbanku

Gość dokładnie to samo
robia w BPH. Juz im przeciez kurde płacę za prowadzenie konta. Niewiele się go naprowadzą. A jak chcę z kasy gotówkę, to biorą sobie prowizję. Mam zlecenie stałe - też za nie płacę. To co to KURWA jest opłata za prowadzenie konta?????!!

NO własnie i co wpisali to do klauzul czy nie? u mnie w eurobanku tak samo :/

po pierwsze: czemu wybieracie gotówkę z banku - nie lepiej z bankomatu? ( no chyba ze dziesiątki tysięcy to rozumiem problem) po drugie: zmieńcie natychmiast Bank - wtedy wszystkie zlecenie zostaną przerwane i będziecie mogli płacić przelewy przez net. po trzecie: jestem w mBanku od 2004 i jestem bardzo zadowolony. Mają w niektórych supermarketach takie bankomaty do wpłaty gotówki nawet. Myśleć i głosować nogami!

Niestety Eurobank prowdzi taką samą praktykę, chociaż prowadznie konta jest bezpłatne. W sumie wychodzi na to, że jednak płatne 2,95 zł od wypłąty pieniędzy z konta w ich placówce (na jedno wychodzi) Pozdro🖐️ Takich praktyk nie stosuje mBank. Wypłata w bankomacie jest bezpłatna, przelewy po 0,50 gr nieźle :)

oczywiscie, że jestem zmuszona w tym momencie zmienić bank. ale...kupiłam mieszkanie, więc muszę sie przemeldowac, zdobyć nowy dowód, przerejestrować firmę i dopiero zmienić konto. co w naszych warunkach będzie trwało i trwało wybieram pieniądze jak mi się podoba, nie zawsze mi pasuje z bankomatu, poz tym zazwyczaj chodzi własnie o duże kwoty, a bankomat fiksuje przy tysiącu złotych poza tym cały czas uważam że to jest po prostu BEZPRAWIE, dlatego się denerwuje, a ucieczka do innego banku nie sprawi, że ci złodzieje zaprzestaną swoich praktyk

piszesz: \"ci złodzieje zaprzestaną swoich praktyk\" oj przestana jak nie będą mieli klientów. Masz firmę a tak jakoś słabo sie orientujesz co zrobić aby założyć nowe konto dla wpływów i wypłat. Polecam poradnictwo.

Gość opel astra clasic
po prostu trzeba stąd wyjeżdżać, lichwa na każdym kroku