Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

co sadzicie o mleku BEBIKO?

Polecane posty

Gość mkk

moja mał miała przepisane mleko NAN OD 5 TYG...ALE ZAUWAŻYŁAM, ŻE OD JAKIEGOS CZASU ROBI ZIELONE KUPY....I LEKARKA PRZEPISŁA JEJ LAKCID,,TO NIC NIE POMOGŁO...MOŻE TRZEBA ZMIENIC MLEKO...

Gość nina83
muj syn pije bebiko od samego początku jak odstawiłam go od piersi i jestem zadowolona normalnie się załatwia a slyszałam że nan jest właśnie niedobrym mlekiem dowiedziałam sie to od pediatry i pielęgniarki która pracuje na oddziele dziecięcym i bardzo dużo mam zmienia je po tygodniu na twoim miescu zmieniałbym mleko

Gość mkk
oki,,tak zrobie, bo widze, ze dziecko ma problemy z zatwardzeniem,,no i ma te zielone kupy mimo zazywania lakcidu...

Absolutnie nie zmieniaj mleka sama bez konsultacji z pediatrą !!! Poradź sie lekarza. Mój synek nie tolerował bebiko ani NAN , ale to bardzo indywidualna sprawa.

Moja córka odkąd przestałam karmic piersią jest na Bebiku i wszystko jest super! To wszystko zależy od tego jak dziecko zareaguje na mleko. Wcale nie jest powiedziane, że Bebiko przyjmie bez problemu, czy jakiekolwiek inne mleko.

u nas Bebiko od początku bylo bez zastrzezen, asle moj synek ogolnie toleruje wszystkie pokarmy:)

Gość mkk
moja po tym NAN TEZ PRZYBIERALA NA WADZE,,ALE POJAWILY SIE TE ZIELONE KUPY I ZAPARCIA,,A PO TYM lAKCIDZIE JEST JESZCZE GORZEJ,,TZN. ZE TRZEBA ZMIENIC MLEKO,,ONA NIE MA SKLONNOSCI ALERGICZNYCH,,,TAKZE NIE WIEM NA JAKIE ZMIENIC,,KAZDY MA INNE ZDANIE,,,