Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snr

I co ja mam mu powiedzieć ?

Polecane posty

Postanowiłyśmy z P . przeprosić . Nie mamy za co, ale mamy po co . Albo będzie jak dawniej, albo przynajmniej nie będziemy się łudzić fałszywą nadzieją . Tylko, że ... Po prostu nie wiem co mam im powiedzieć . Na mnie spadło zagadanie i rozpoczęcie rozmowy, ale może wyjaśnię . Jednym słowem, przez głupią kłótnię pokłóciłyśmy się z kolegami, że się tak wyrażę - chciałyśmy w końcu coż zrobić, bo nie chcemy sie już dłużej męczyć jakimiś nadziejami . Nie wiecie może jak mam przeprosić ? W jakich okolicznościach to zrobić ? Chciałabym, żeby wyszło dobrze, a nie żebym sp... wszystko jak zwykle .

Pokłóciłam się z kimś z kim mogłam być szczęśliwa i chcę go przeprosić, a nie wiem jak to zrobić . Sorry, jaśniej nie dam rady .

Ale jak ... Nie umiem przepraszać za bardzo ... - Hej ... Eee ... To co, zgoda ? - Yyy no ok ... - No to eee ... no to fajnie eee ... to hej ? Hm .

Ania z Zielonego Wzgórza odpaliła najlepsze przeprosiny w historii przeprosin. Może zaczerpnij z tego źródła :)

Hehe ja też Ania :) Tylko jak ja dawno tej książki nie czytałam ... :PP

No to może czas zajrzeć :) Anka miała najlepsze pomysły na życie :D A przeprosiny odstawiała wręcz koncertowe, często korzystałam :P:P:P DZIAŁAŁY :classic_cool:

Gość albinoska weż
przypomnij!:D

Gość morze
opciagnji im hi hi hi

gratulacje do aurota topiku - nikt tak bardzo zagmatwanie nie pisał na forum - masz pierwsze miejsce :D

Gość king kong
tylko zeby cie zrozumieli, ze to przeprosiny... to juz bedzie duzy sukces, bo masz problem z wyslawianiem sie

To ktoś tu chyba ma problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu ... Tak ... oPciagne im, heh :OO