Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinnaa24

PRZODUJĄCE ŁOŻYSKO A SLUB - Wasze doświadczenia

Polecane posty

Gość karolinnaa24

Chyba za dużo sie naczytałam ale boję sie okropnie. Jestem w 11tc. Mam prozdujace łożysko mam dużo odpoczywać, nie dźwigać itp. Ślub w 25tc - może jednak go odwołać, boję sieczy nei stanie siecoś złego. Jak na razie nie mam żadnych krwotoków ani krwawień ale co będziedo tego czasu? :( Czy ktoś może podzielić sie swoimi doświadczeniami?

Gość a co ---------to twoj kochas
a po co ci slub

Gość karolinnaa24
Bo chcę. I jestem katoliczką.

jestes katoliczka a to ciekawe w takim razie jakim cudem jestes w ciazy? katoliczko HAHAHA

Gość paulinka 1234
a co ---------to twoj kochas - jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia to się siedzi cicho

Gość czarbamamba
Katoliczką? ...no to jest problem bo seks przedmałżeński już był :)

katoliczka powinna wiedziec ze seks przed slubem to grzech

Gość ononaiono
trzeba było gumę zakładać!

Gość karolinnaa24
Zawsze znajdzie sie jakaś małpa :P jakos nie mam zamiaru się tym przejmować niech sobie pisze co chce. Widać ma maly rozumek.

jestes hipokrytka masz sie za katoliczke a rzniesz sie po katach az buczy potem welon załozysz i bedziesz rzneła dziwwice orleanska

Gość A ten slub to
tylko z powodu ciazy?Bo jesli tak,to ja bym wziela slub po porodzie.Lozysko przodujace w tak wczesnej ciazy czesto konczy sie poronieniem

tak jestem małpa a tobie do katoliczki daleko ze hohohohoh jestes nia tylko z nazwy uswiadom to sobie

tak biora slub bo ciaza zakrywaja brzuch w sukni zby ja ukryc przed swiateme a po slubie wypinaja bo sa mezatkami a nie pannami z brzuchem smiechu warte

jejku, nie ważne, dziewczyna jest w ciąży i chce wziąć ślub; ma przodujące łożysko i pyta czy ślub nie zaszkodzi? więc może wypowiadajmy się na ten temat autorko, trudno radzić, tak naprawdę, nie wiadomo, co i jak sie rozwiążę tym łożyskiem do czasu ślubu, czy będzie lepiej czy może (czego Ci nie życzę) gorzej; może być tak, że będziesz musiała przesiedzieć całe wesele - jeśli Ci to nie przeszkadza i jestem przygotowana na taka ewentualność, to bierz ślub; ale jeśli chcesz się trochę pobawić i nie martwić się, czy coś się nie stanie, to moze lepiej trochę odłożyć ten ślub

Gość karolinnaa24
Jesteśmy parą 5 lati staraliśmy sie o dziecko. Ślub mial być za rok ale będzie teraz. Ciekawa jestem czy te wszystki burzące sie osoby są takie święte, bezgrzeszne? Po wypowiedziach odpowiedź sama sie nasuwa ... Ciekawe tylko kiedy polecą do ślubu a może ubiorą sobie biała suknię i welon - przecież to TYLKO DLA DZIEWIC! Paranoja normalnie... piszcie sobie co chcecie. Moje życie moja sprawa jak sie macie ochote powtrącać to proszę bardzo - ja tego nie czytam i ŻEGNAM Aligatorko -dzięki :*

Gość karolinko
weź śłub ale na weselichu nie szalej...:) powodzenia i zdrowego maluszka życzę!!!

Gość karolinko
a rozmawiałaś o tym z lekarzem??? zapytaj jego o zdanie!!!

Gość rozowa panienka hahaha
jestescie para 5lat i starałas sie o dziecko nie miałas slubu i ci nie przeszkadzało a teraz dopiero slub po co skoro piec lat mogłas bez niego sie bzykac to na co on ci teraz?

Gość w dobrych sklepach
Takich właśnie mamy katolików. Nie dość, że sami nie żyją zgodnie z nauka Kościoła, to jeszcze oburzają się, że innym się to nie podoba.

Gość o ty sie franco nie bzyczysz

Gość rozowa panienka hahaha
bzycze sie ale jestem po slubie