Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśkaGRUBA

jak z figurami po ciąży?

Polecane posty

Gość aśkaGRUBA

ja nadal nie moge dojsc do siebie,brzuch mam wielki i wogole jestem wielka,czuje sie okropnie jak widze te szczuple dziewczyny i najgorsze ze nie umiem schudnac,mecze sie jak glupia a to na nic,chyba juz taka pozostane!waze 73kg a przed wazylam 59!!!!pije herbatki,nie jem slodyczy,chleb tylko ciemny,zero kolacji,cwiczenia,nawet kremy ujedrnaijace i antycellulitowe i to nic nie daje!!!

ja tez sie staralam schudnąć i podobnie ja ty waże 72 kg,nie podobam sie sobie,też nie schudłam i olałam to,jem co chce ale unikam słodyczy i kolacji,czas pokaże może wróce do dawnej figury.Najbardziej denerwuja mnie rostepy!mam je wszedzie!

Gość ja mam tylko rozstępy
brzuch zniknął,bo nie mialam dużego jak jeszcze moja corcia była pod moim serduszkiem :-)

Gość ja po ciąży waże 88 kg
zawsze bylam tęga

Przed wazyłam 58kg,w ciąży przed rozwiązaniem 78kg teraz tj 5 mies.po narodzinach dziecka 56kg.Bezproblemowo po porodzie waga spadła do 65(ale nie od razu)Zeby schudnąć karmiąc persią:dieta zero słodyczy 3 posiłki śn,ob,kol-bez obżerania się,w przerwach przed posiłkami jabłoko,banan,jogurt czy suszone morele.Zero słodzenia,zero słodyczy.DUZO ruchu-spacerki 2-3 godz.dziennie z wozkiemi codziennei aerobic 30-60min.W3 miesiące 9 kg.w dół...

waze teraz 64 kg- wrocilam do swojej wagi. ale brzuszek mi zostal

Odpowiadam na pytanie: Moja Pani po ciążach sporo przytyła, ale jeśli chodzi o figury to.... odstawiamy takie jak dawniej! A mamy ich spory repertuar :) Tylko na stojąco kiedy ona wisi na mnie już nie praktykujemy bo jest trochę przyciężka ;) :classic_cool: