Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miklos horty

Czy wstydzicie się nagości?

Polecane posty

Gość kobieta z biłgoraja
kobiety też lubią:P

Gość Zdrowa nagość nikogo nie razi
np w saunie

Gość upp

Gość Rapsodia
a ja uwielbiam jak moj chlopak patrzy na mnie jak jestem nago:)

Gość BeznadziejnaOsobaZdrguzgotana
ja się jej panicznie wstydze to jest już nawet fobia albo psychoza

Te młode koebiety, kiedy mają najładniejsze ciało, to wstydzą sie nagości (kretynizm) a później dopiero jeżdzą na plaże nudystów. Idiotyzm. Nic złego z tym ze później tasm spędzają lato. Durne jest to że wcześniej sie wstydzą.

Gość jaka laska
a co to znaczy: namietny??

Gdy byłem w saunie to pani recepcjonistaka wytłumaczyła mi jak z niej korzystać i powiedziała żeby bez jej obecności tam nie wchodzić,rozebrałem się do naga i przy niej wszedłem,wydawała się troszkę speszona:P Potem gdy wyszedłem to brałem przy niej prysznic a potem chwilę porozmawialiśmy,oczywiście ja z dyndającym interesem;) Mam nadzieję że widok mojego nagiego ciała był dla niej podniecający:)

faecet ale ja zuważyłam ze jako jedyna wpisałam ze się wstydze więc nie wiem skąd te wnioski :o

Ale ja pisze o tym co jest na plażach nudystów. Najczęsciej ludzie powyzej 30-ki (czesto z dziecmi). A mało jest dziewczyn dwudziestoparoletnich. Wstydzą sie nagości w najpiękniejszym cieleśnie okresie życia.

to może faktycznie powrócmy to prechistori wszyscy bedziemy chodfzic nago ewntualnie z jakimiś futrami na dupach kurde Wam faceci z forum to nic nic by nie przeszkadzało nawet grupowe orgie :o

O czym ty piszesz. Plazą służy do kąpieli i opalania. Robienie tego w strojach mi przypomina ludzi z TV i reality show, którzy brali prysznic w strojach. Tak samo idiotycznie to wygląda

to wygląda normalnie bo mamy 21 wiek i nie jestesmy zwiąrzatkami zreszra koniec temtu ja mam takie zdanie gdyż wstydzę sę swojego ciała gdybym miała co pokazać zdanie być może byłoby inne tak czy inaczej to trochę głupie siedzący obok sioebie zupełnie obcy ludzie nago :O

Gość bonapetit
Nie! Uwielbiam siebie, i jestem seksowna chociaż mam nadwagę. Mężczyźni mnie pożądają. Czuję się piękna:)

Gość bonapetit
Jednak 54:-P

Ja np dopiero na takiej plaży przekonałem się ze może istnieć ładna i \"puszysta dziewczyna\". Jedna taka mi się nawet podobała. Na mieście w ubraniu pewnie bym jej nawet nie zauważył.

Gość Nie ma sie czego wstydzić
🖐️

\"Te młode koebiety, kiedy mają najładniejsze ciało, to wstydzą sie nagości (kretynizm) a później dopiero jeżdzą na plaże nudystów\" Być może jest tak,że młode kobiety nie potrzebują się dowartościowywać obnażając się przy byle okazji,wolą zachowac to dla swojego faceta. Te starsze chce sie dowartościować dlatego idą na plaże naturystów,żeby ktoś w końcu zwrócił na nie uwage.

Gość po 30 -tce to juz
widac ze ciało nie pierweszej mlodosci i rostepy, zwiotczenia , trzesace sie jak galareta. a nie kazda kobiete stac na drogie balsamy czy zabiegi:-(

Gość i gdzie problem
kwestia samoakceptacji,nawet po 60 -tce mozan pokazywac się nago jak ktoś czuje taką potrzebę

Gość oczywiscie ze mozna
nawet przy 80-tce a ze wzbudza to niesmak inna bajka.

Gość Anetaa
Ja sie wstydze tego właśnie najbardziej... pokazać nagie ciało... Wstydze sie rozstępów ale na piersiach Bo tam na udach czy na boczkach to normalne u kobiet ale na piersiach to nie jest normalne. Boje sie ze sie przestraszy... Ja jestem dosyc ładną osoba... Ale mam nadzieje ze chłopacy mnie lubią za to jaką jestem ...Boje sie :(

a ja się nie wstydzę. Rozstępy mam tylko na udach, więc i tak je widać jak jestem w stroju kąpielowym, to i nic więcej odkryć okropnego nie można na moim ciele. Ciągle tylko muszę pamiętać o brzuszku, jak się najem, to troche wystaje, więc muszę go wciągać, żeby był plaski. :D :D :D