Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na meza strasznie

Ludzie trzymajcie mnie bo nie wiem co zrobie!

Polecane posty

a moze mi juz odwala. o co chodzi? otoz, nie mamy z mezem pieniedzy, prawie wcale. z ledwoscia starcza od 1. do 1. a moj " madry" maz zamowil pare dni temu tv na raty, malo tego, dwa dni temu ten tv przywiezli a dzisiaj go zwolnili z pracy. oczywiscie nie ma go w domu i nie bylo jak wrocilam, czuje,ze boi mi sie spojzec w oczy. ale on jest nieodpowiedzialny! gdzie ja mialam oczy????????????????

rozmawialam z kolezanka i mowi mi,ze wszyscy faceci tacy sa, ze leca na technike nie patrzac na koszty. nie wierze w to,ze wszyscy i jestem zalamana soba, nim i tym calym malzenstwem.

Gość 657575
to jest prawda, tacy są faceci mimo plotek jakie to kobiety są rozrzutne, moim zdaniem to faceci są tacy, a kobiety są bardziej oszczędne. U mnie jest tak samo. Ja oszczędna, a on potrafi ostatni grosz wydać na jakąś bzdurę

Gość free soon
daj spokój, jakoś dacie radę! nie mów że was nie stać tylko mysl jak zarabiac więcej

ja strasznie sie boje dlugow. wole jesc ostatnie resztki typu makarony, jakies soy z torebek,ale nie zapozyczac sie. on dobrze to wiedzial i poprostu olal sprawe.

kurde a nie mozecie tego telewizora jakos oddac? nie wiem cos sie da na pewno wykombinowac a jesli chodzi o meza to nie wiem dalabym mu 200 i niech sie utrzyma na caly miesiac to pozniej zobaczy ze trzeba oszczedzac

Ja ostatnio zainwestowałam w przedmioty do wyrobu biżuterii :) Lubię "robótki ręczne" a przy okazji może zarobię...;)

ja juz pracuje, studiujac tak pozatym. wiecej czasu nie uskrobie, chocby nie wiem co. on zanim znajdzie prace, to z chaty nas wywala na bank.

Gość kidhs
no jesli ci sie boi pokazac na oczy to nczy ze nie jest calkowicie bez wyobrazni. moze wiedzial ze sie szykuje zwolnienie i jeszcze chaial szybciutko tv kupic;) daj spokoj - to zaden problem, jakos sie ulozy

wlasnie o to chodzi, ze jego pensja szla na czynsz, moja na rachunki dodatkowetypu media. moja dodatkowa czesc na jedzenie, a jego na dodatki jak starczylo. a teraz doopa blada. nie wiem.

:( Wiesz... Naprawdę nie wiem, co Ci powiedzieć :( Naprawdę Ci współczuję...

Gość kidhs
daj spokoj to nie koniec swiata. zrelaksuj sie przed tv i jutro bedziesz sie martwic. a noz znajdzie prace szybciutko?

nie wiedzial to wiem, bo odpysknal komus w pracy dzisiaj, ten drugi narwany podniosl reke, moj go zlapal za ta reke,zeby tamten go nie walnal. ktos to widzial i ich oby dwoch wywalili.ta wersje znam od znajomego,ktory pracuje w tym samym biurze. maz mi tez podobna wersje sprzedal, ale bardziej zalagodzona oczywiscie. ale mam nerwy.

nawet nie wchodze do tego pokoju co stoi ten nowy tv. nie wiem po co on go kupil, mielismy jeden juz. moze nie plazme,ale byl ok.

Gość kidhs
kobieto- co zmienia twoje nerwy? nie cofna czasu. przynajmniej nie mozesz -jak inne - narzekac na nude

Gość BeznadziejnaOsobaZlekniona
m az dostanie zasiłek za niego bedzie spłacał tv a tak zaoszczedzcie na opłatach i jedzeniu: niech się kompie w zimnej wodzie siedzi w ciemnym pokoju a na sniadanie je suchy chleb a na obiad makaron :classic_cool:

nuda? co to jest. z tak nieodpowiedzialnym facetem wiecznie cyrk jakis. jak nie playstation, to xbox, to teraz tv. luuuuuuuuuuuuudzie. ide sie wykapac, moze ochlone.

nie dostanie zasilku bo dyscyplinarnie go zwolnini.

Gość kidhs
dajcie juz spokoj to nie sa problemy i taka historia tu dlugo nie pojdzie. gdyby jeszcze mial kochanke a ty bys tez kogos miala i do tego oni byliby w dlugach to by ten temat troche pociagnal a tak? troche forsy pozycz a maz niech szuka pracy i co tu jeszcze napisac?

Gość kidhs
kap sie kobieto i ciesz sie ze jacuzzi nie zakupil. wtedy byscie mieli dopiero dlugi;)

Gość zmotoryzowana
Facet jest kompletnie bezmyślny i nieodpowiedzialny. Pomyśl o rozdzielności majątkowej, bo już teraz będziesz sobie od ust odejmować, żeby komornik nie przylazł po tv. Współczuję. :(

Gość wawa.....
haha kobiety oszczedne sa hhaha no dawno sie tak nie usmialem;-)))

a własnie niech przyjdzie komornik i zabierze tv, to może faceta coś nauczy