Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko szczerze

Co was urzekło w waszych partnerach ,że jesteście z nimi ?

Polecane posty

Gość tylko szczerze

:)

Gość delicjada
mój jest zamożny

Gość stokri
Mnie urzeklo jego podejscie do zycia, styl byciqa, charakter ... i te jego sexi zmarszcki kolo oczu jak sie usmiecha ... wrrrr...

Gość 324323
a jakie ma podejscie do zycia i styl bycia?

Gość jupiiiju
mnie chyba nic a jestem z nim... hm..

Gość to zwykły
co urzekło? wszystko po kolei :) od słodkiego, nieśmiałego uśmiechu po piękne ciało i delikatną, miękką skórę ;)

Gość maleńka kasieńka
mnie urzekly te jego seksi zmarszczki kolo oczu, jak się uśmiechał, ale ponieważ był cudzym partnerem to zrobiłam od razu escape :o

spojrzenie, takie ciepłe..wnikliwe;) ładne białe żeby:P i usmiech :) Mądrosc, inteligencja, podejscie do zycia do bcych niemedialnych ludzi- a stan tu, a napij sie:P itp:)

Mnie w moim partnerze urzekło: jego spojrzenie na świat - optymista i dobry człowiek ciepło w oczach ciepło w sercu ładniutkie ząbki fajny uśmiech to, że mamy dużo wspólnego ze sobą

Nic chyba jezeli choodzi o obecna osobe !!! Po prostu z braku laku,nie zeby byl jakis zly czy cos ,ale uczuc wyzszych nie ma! a ogolnie to oczy musza byc duuze i najlepiej ciemne-takie sexy, wysoki,madry,musi miec poczucie humoru no i musi byc STANOWCZY

Sposób, w jaki kiedyś na mnie spojrzał. Nie erotycznie, bo byliśmy wtedy dziećmi, ale jakoś tak... no sama nie wiem. To był moment, chwila... i to było \"to\". Mając 10 lat zakochałam się. Dzisiaj mam 31 i aż sama sobie nie wierze, ale naprawdę tak było. I w dodatku mając 10 lat wiedziałam już, że to właśnie ten. Jak to się stało?:O

Gość iugiu
- tajemnicze oczy - niezależność - bogata osobowość - to że przy powyższych jednak chciał być ze mną

Gość najbardziej to chyba
to, ze Mu sie spodobalam :) Co bylo dla mnie tak niesamowite, ze do dzis nie moge w to uwierzyc. Mam nadzieje, ze sie nie myle i nie jest ze mna tylko dlatego, ze byl w jakiejs desperacji (tak jak wczesniejsi adoratorzy :O ) A poza tym to ma bardzo ladne zeby - a ja na to zwracam uwage i boski glos. I baaaardzo podobne podejscie do zycia, podobne zainteresowania (troche jak ja "z innej bajki")

Podejscie do zycia i zainteresowania czynia zycie spojnym, ciekawszym;) mam tak samo z moim Kochaniem:)