Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobaZdystansowana

dlaczego nie moge jak inne normalne osoby

Polecane posty

założyc topu i szortów gdy jest tak gorąco :o chciałabym kiedyś móc to zrobić :O:( 😭

Gość okefdd
to schudnij

Gość córka faraona
oczywiście, że mozesz po co masz sie na swoje zyczenie gotowac w spodniach czy swetrach?

bo wygladałabym jak szczapa :( mam nogi jak patyki ręce to samo w ogóle jestem strasznie chuda :o

A jak szczupla jestes? CO powiesz na 160 i 35 kg? w wieku 21 lat, moja kolezanka tak ma.

Gość o matko l l l l l l
ja też i co mam to gdzies ze inni na mnie patrza i tyle uwielbiam krótkie spódniczki i szorty a o topach nie wspomne głowa do góry musisz poprostu polubic siebie i bedzie ok

przynajmniej ta Twoja koleżanka ma dobry wzrost :O ja jestem niedośc ze chuda to jeszcze olbrzymia :o 178cm 53kg i wcale nie chce mi jesc tych golabków co mam je przedsobą 😭 😭

qwertz -> to było to andrzeja czy do mnie ? i co to znaczy miec nieestetyczne łydki ?

dobry wzrost, ty sobie nawet nie wyorazasz jak ona wygada. Lekrze mowia ze jak schudnie to moze umrzec. jej najmniejszy wynik to bylo 33 kg jak bedzie miala mniej to juz po niej. dla porownania ja mam 162 i okolo54 kg wiec ona jest polowa mnie prawie, ona ma noge w udzie taka jak ja mam w kostece. znac jej kazda doslowie kazda zyle. A widzisz swoje zyly ktore sa od lokcia do nadgarstka? ja nawet nie wiedzialam ze az tyle tych zyl tam jest.

Gość 1888 r
Ja mam 161 cm 62 kg rozstepy na udach i nawet pod kolanami! I mimo to chodze w szortach i t-shirtach goraco jest i gdzies mam zniesmaczone spojrzenia innych, jak sie komus niepodoba niech nie patrzy. Gorzej czulam sie ubrana od stop do glow podczas 34 stopniowych upalow. Jedni krytykowali moj sposob ubierania wczesniej (tak goraco a ona w dlugich spodniach i jak sie poci!) inni robia to dzis. Rada jest jedna olac wszystkich

Gość bezliku
beznadziejna a moze ty bys na modelke sie nadawala. wzrost i waga pasuja. wiek chyba tez. i moze sie z kompleksow wyleczysz.

no tak podliczajac wychodzicie mniej wiecej na rowno, ja nigdy wczesniej nie spotkalam az tak chudej jak moja kolezanka.

w chwili obecnej ja mam własnie takie nogi chude, nieogolone :p i blade żyły na ręklach jakeiś tam widze takie niebiesko zielono fioletowe ślady czy wy tego nie rozumiecie ze jestem niesmacznie chuda i wielka i blada i jeszcze się nie mogę opalać bo biore izotek ja chce normalne kobiece ciało !! :( a nie jak u 14 nastolataka na dodatek plci męskiej :O :(

nie prawda na modelke tez się nadaje bo teraz trzeba mieć prawidłowe bmi :o figaa--> no widzisz :O 😭

no wlasie wydpilowac i nasmarowac sie samoopalaczem, i bedzie git:)

ale ta chudośc przeraza szkoda ze nie mam cyfrówki to bym wam pokazała mozę wygrzebie jakies zdjecia z przed roku to zobaczycie:O

Gość sorriso
no to pokaż wreszcie to swoje zdjecie, mozesz zakryc twarz ale zobaczymy czy fakycznie masz tak tragiczna figure

Gość Basia86
ja tez jestem chuda jak patyk-mam 169cm. wzrostu i tylko 48 kg.ale co mam zrobic?i chodze w spodenkach i bluzeczkach krotkich:) nie martw sie!!!!moje nogi tez sa jak patyki:/ GLOWA DO GORY!!!!

przykro mi jednak nie mam zadnego zdjęcia które mogłaby pokazac na forum nie wiedziałam ze jest az tak tragivcznie 😭😭😭

głownie mi chodzi o to ze są za długie nie chce takich długich po to śmiedsznie wyglada jeszcze [polaczeniu z chudościa to naprawfde jakbym na szczudłach chodziła :O czemu jajetem taka nie udana :(

mniej wiecej tak wygladam jak te dziewczyny z tej galerii i jak podoba się wam ? :O długie tak ale za długie nie ! http://kobieta.wp.pl/gid,8994470,img,8994490,kat,26315,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=9

Gość córka faraona
uważam, że przesadzasz i nie mówię o tym, że przesadzasz z opiniami o sobie bo nie widziałam twojego zdjęcia ale ciągle tylko narzekasz i narzekasz jestes takim wampirem energetycznym, strasznie toksyczny człowiek z ciebie i tu jest twój problem a nie w wyglądzie jak mam oponke na brzuchu to wciągam brzuch, prostuję się, usmiecham sie i udaję, że jej nie ma;) najpierw przestań się nad soba użalać a potem znajdzies rozwiazanie tak jak mowią dziewczyny: masz owłosione nogi - to zajmuje kilka minut, zeby je wydepilować albo ogolić sa blade - masa jest teraz na rynku kremów i balsamów brązujących - polecam Garniera i Niveę za chude? nie chce mi się uwierzyć... poza tym widzę wiele szczupłych dziewczyn, nawet tych chudych, które z dumą prezentują nogi jak patyczki

Gość córka faraona
i przede wszystkim zmień nicka bo tym sie tylko nakręcasz jeszcze bardziej

Gość cxe
beznadziejna, czemu obrazasz wysoki wzrost?😠 ja mam 175 i waze 58-60 kg. idz do dietetyka, zalezi ci diete to przytycia i bedziesz lacha podpacha :)

córka faraona --> dobra ale oponka na brzuchu to nie problem sama mam :o spojrzalyście na tą galeri c linka do niej dałam? czy to ładnie wyglada ? na wybiegu to nie dobrze wyglada a co dopiero w rzeczywistości gdzie jeszcze kontrastuje się z normalnymi kobietami cxe--> 175 to jeszcze ok bo 178 -180 już wyglada śmiesnie a ja tyle mam do dietetyka z chęcia bym poszła ale po pierwsze nie słyszałąm jeszcze zeby u mnie w miescie gdzieś przyjmował i ile to kosztuje ? tak około ?

Gość cxe
nie wiem ile kosztuje wiesz, moja kolezanka ma 178 i praktycznie nie widac po niej zeby byla ode mni wyzsza, anie garbi sie czy cos. zadbaj o siebie, kup balsam brazujacy ogol nogi;) i przestan negatywnie myslec, masz w sobie potencjal ylko go skrywasz za kompleksami.ja tez jestemplaska mam AA i zyje jakos :)

tylko po co mam o sibeie dbać jak i tatk nigdzie nie wychodze 😭 staram sięniczym nie przejmowac ale nie umiem jak ktoś na mnie krzywo spojrzy to zaraz mam ochotę uciekać no to nie wiem jak chyba mam wiecej bo jakieś takie strasznie dłuuugie mi sięto moje ciało wydaje :o