Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efica

Co na prezent dla 11- to letniej dziewczynki?

Polecane posty

Gość efica

Moze ktoras z Was jest mama dziewczynki, ok 11 lat a moze siostra, a moze po prostu znajoma? Co mozna kupic dziewczynce lat 11 na prezent. Dodam, ze jest to moja chrzesnica, ktorej nie widzialam 5 lat. Przyjezdzam zza granicy do Polski i chcialabym cos fajnego jej przywiezc ale nie mam zadnego pomyslu. Czym takie dziewczynki sie interesuja, co jest "modne" w Polsce. Dziekuje za podpowiedzi...:)

Gość pamiętnik puzzle książka
zestaw pierwszej młodzieżowej bielzny, stylizowany album do zdjęc (dostałam kiedyś taki od cioci, do dziś go wspominam)... Pomysłów jest mnóstwo. A może dziewczynka ma jakieś zainteresowania?

Gość anka87
a może kup jej kosmetyki?? Jak by dostała śliczny błyszczyk do ust to z pewnością by sie ucieszyła:) pomyśl tez nad jakimś ładnym perfumem... w tym wieku dziewczyny myślą że juz są dorosłymi kobietami:p jak kupisz jej coś zwykłego albo dziecinnego to sie może obrazić:P

Gość do berlina tylko
moze wez ja sama na zakupy? niech sobie wybierze jakis top czy bizuterie :)

Gość darling g
biorac pod uwage to ze teraz dziewczynki szybko wkraczaja w zycie seksualne to moze wibrator byłby wymarzonym prezentem sorry ale przed chwila zostałam pouczona przez matki w wieku mojej córki czyli nastolatki i tak jakos mi sie ten wibrator przyszedł na mysl l;epsze to niz seks z facetem bo chcos w ciaze nie zjadzie taka nastoletnia "dorosła'