Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana na maksa

Bez pieniendzy jest si gownem...

Polecane posty

Gość zdolowana na maksa

To przykre ale doswiadczylam to na wlasnej skorze,do tej pory pracowalam mialam niezle pieniadze, znajomych wypady .spotkanka ,wycieczki kupe ludzi kolo siebie, tak sie stalo ze stacilam wszystko jestem u matki na garku, i przestano do mnie dwonic zapraszac proponiwac wyjazdy np. na dzialke, gdzie cala paczka jezdzi, no tak poco jak niemam kaski,, plakalam pol nocy, jestem zerem.

Gość uwazaj bo ci pomoga
uuuuuuuuuu pozazdroscic znajomych..:(

Gość uwazaj bo ci pomoga
bedzie lepiej.. a fortuna kolem sie toczy.

Gość t77/5
ja tego nie rozumiem, cóż to za atrakcja, mieć wokół siebie "kupę ludzi" po jaką cholerę, przecież z góry wiadomo, ze kupa jest gówno warta, tylko poszczególne jednostki, mogą mieć wartość...

Gość zmotoryzowana
Nie z Tobą coś nie tak, tylko z tymi znajomymi. Ale teraz przynajmniej wiesz, co sięw Tobie dla nich liczyło - portfel. Masz niepowtarzalną okazję znaleźć prawdziwych przyjaciół. A dołek nie trwa wiecznie. :)

Gość to fakt 11
ale zawsze mozna sie pocieszyc .. ;P

Gość dgggdgtwt
to fakt, takie jest życie i tu nie chodzi o reakcję znajomych, wg mnie, raczej o to że blokuje twoje działania sama świadomość że samodzielnie nawet nie możesz nigdzie dojechać, czy coś postawić znajomym, czy beztrosko się bawić nie martw się, raz na wozie, raz pod wozem, i kiedy gdzie jesteś zależy od ciebie są wakacje, powinnaś gdzieś się zahaczyć do pracy i już jakąś kasę będziesz miała powodzenia! 🌻

Gość to prawda tak jest
nie masz pracy, pieniedzy jestes nikim zerem

Gość kuzynka Floriany
prawda.Władz i kasa żądzą.Bez kasy nie masz nic.A samą miłością sie nie najesz.masz kase to kupisz dom, opieke lekarską masz, buty, jedzenie, wczasy, drogie perfumy, a jak kasy nie masz to dupa blada.Z takimi sie nie liczą.

Gość kuzynka Floriany
Ale jak bogaci mają kolegowac sie z biednymi? Jest wypad na wczasy biedny nie jedzie bo nie moze. Jest impreza u zenka- bidny woli wydac na czynsz niz na przepicie. i tak bidny sie sam odsuwa.

Gość Andzia2
hej różne są loleje życia a takie sytuacje są po to by przekonać się o prawdziwych przyjacielach miałam tą samą sytuacje choc krótko i teraz wiem że prawdziwi kumple to ci co mają mało albo wcale i radze Ci nie pekaj bo to sie szybko zmieni a wtedy powróca

Gość asiula27.
JEBNA KASA JEST WAZNA JAK NIC INNEGO..

\"Pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ch**\":)

Gość ameryki nie odkryłaś
🖐️